Matina Lounge, Seoul Incheon, West

Matina Lounge West Seoul Incheon International (ICN), Main Terminal

Intryck

Matina Lounge är namnet på två tredjepartslounger som finns på Seoul Incheon. Loungerna är egentligen inga flygplatslounger i normal bemärkelse utan del av de transithotell som finns på flygplatsen där man även har en restaurangsektion med buffé,  bord och stolar som fungerar som lounge. Tillträde ges mot betalning vid receptionen eller för exempelvis Priority Pass.

Det finns två Matina Lounger belägna i huvudterminalen, i East Wing och West Wing. Den i West Wing ligger på en balkong ovanför transithallen i närheten av gate 43. För att hitta dit följer man skyltarna märkta med ”Transit Hotel” och tar rulltrappan en våning upp.

Loungen är ganska ljus med utsikt mot transithallen genom stora panoramafönster. Interiören går i vitt med stolar, bord och buffén i gröna och bruna kulörer.

Mat och dryck

I självserveringsbuffén finns enklare varm och kall mat som varierar beroende på tid på dygnet med exempelvis frukosträtter på morgonen. Det finns även färsk frukt, grönsaker, kakor och bakverk.

I en kyl finns läsk och juicer och det finns även ett enklare utbud av alkoholhaltiga drycker som öl och vin.

Faciliteter

Toaletter finns i direkt anslutning till loungen. Transithotellet erbjuder även duschar och vilorum men detta ingår inte i ett vanligt loungebesök men kan köpas till vid receptionen mot en avgift.

Slutsats

En enkel lounge kopplad till transithotellet. Loungen erbjuder inget särskilt av faciliteter men däremot ett helt okej utbud av mat för att vara en tredjepartslounge.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×