Mashonzha Lounge, Johannesburg

Mashonzha Lounge, Johannesburg O.R Tambo International (JNB)

Intryck

Mashonzha lounge är en av flera tredjepartslounger som ligger i den internationella transithallen på Johannesburg OR Tambo flygplats. Av de som finns att välja mellan har denna framförallt en egenskap som skiljer den från de övriga – denna har ett rökrum. Mashonzha Lounge används av en rad flygbolag som inte har en egen lounge på flygplatsen och är även tillgänglig med exempelvis Priority Pass och Diners Club.

Loungen finner man längst in i transithallen sett från passkontrollen belägen på en balkong en våning upp. Den är i vissa fall ganska dåligt skyltad, enklast är då att följa skyltarna mot Emirates lounge som ligger granne. Efter rulltrappan från butiksområdet finner man loungen på vänster sida.

Interiören är riktigt trevlig, snygg och fräsch med en mycket modern och tilltalande design. Loungen är inte särskilt stor med två huvudsakliga sittområden men det är häftigt med alla olika designfåtöljer, udda lampor och väggar klädda med afrikanska motiv.

Mat och dryck

I självserveringsbuffén bakom receptionen serveras varm mat och i en stor bokhylla finns en kall buffé med sallader, färsk frukt, ostar och flera olika färdiga smörgåsar. Det finns även olika snacks som chips och nötter.

I en kyl finns vitt vin, öl, juice och läsk och på ett barbord bredvid olika sydafrikanska röda viner och ett standardutbud av spritsorter. Även en bra kaffemaskin finns att tillgå.

Faciliteter

Gratis internet (lösenord vid receptionen eller på borden), två TV-apparater, avgångsskärmar och ett standardutbud av tidningar. Även toaletter finns i loungen.

För rökare har denna lounge en stor fördel genom sitt rökrum mitt i loungen som effektivt avskärmas från övriga sittgrupper genom en glasdörr som öppnas och stängs automatiskt.

Slutsats

Riktigt snygg lounge med häftig inredning och läckra möbler. Bra mat och dryck för självservering. Förvånansvärt bra för en så liten lounge.

2
Populäraste / senaste

  1. Brandten den

    Tittade in förra veckan och ska ta ett längre stopp på söndag. Såg trevlig ut!

  2. Elias den

    Fick också flertalet positivia intryck av den här loungen då jag var där i höstas, rekommenderas!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×