Malmö Aviation The Yellow Room, Stockholm Bromma

Malmö Aviation ”The Yellow Room”, Stockholm Bromma (BMA)

Intryck

The Yellow Room är en bekväm lounge med en snygg och modern design som bygger på idén att loungen ska fungera som ett levande showroom. En annan grundtanke med loungen är att fokus ska ligga på nödvändiga bekvämligheter. Malmö Aviation tror att de flesta vill spendera så lite tid som möjligt på flygplatsen och därför har man hoppat lyxen och istället satsat på de saker man tror besökarna behöver om man mot all förmodan skulle komma till flygplatsen tidigt.

The Yellow Room ligger på en balkong ovanför avgångshallen och nås via en trappa till vänster om restaurangen. Loungen ligger före säkerhetskontrollen vilket innebär att man bör avsätta några minuter för att hinna med detta när det närmar sig avgång.

Loungen består av ett stort rum med stolar och bord, ett mindre panoramarum (kallad Växthuset) med utsikt mot plattan, samt ett köksliknande rum med självserveringsbuffén. Det finns även toaletter i loungen.

Mat och dryck

I ett separat rum erbjuds enklare snacks som kex med ost, kakor, croissanter och muffins. Dryckesutbudet består av alkoholfria drycker som juice och läsk samt kaffe och te.

Faciliteter

I loungen finns arbetsplatser med internetdatorer, gratis trådlöst internet samt flera TV-apparater. Mitt i loungen finns även en stor bokhylla med ett hyfsat utbud av tidningar och magasin. För avkoppling rekommenderas ett besök i ”Växthuset”, ett separat rum i loungen med en fin utsikt mot plattan och landningsbanan där mobiltelefoner undanbedes.

Slutsats

En bekväm lounge med en snygg och modern design, enklare mat och dryck och trevlig personal.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×