Luxair Lounge Luxemburg

Luxair Lounge, Luxemburg Findel (LUX)

Intryck

Luxairs lounge används av i stort sätt alla flygbolag som flyger till Luxemburg för sina premiumpassagerare och ligger en våning ovanför den allmänna transithallen i det som formellt kallas terminal B. Luxemburg är dock en liten flygplats och loungen är svår att missa.

Luxairloungen är en mycket trevlig lounge med en snygg interiör, ett stort utbud av mat och dryck, bra utsikt mot plattan och landningsbanan och vänlig och hjälpsam personal. Det finns till och med massagestolar i loungen. En förvånansvärt behaglig och välförsedd lounge för en så liten flygplats som Luxemburg.

Mat och dryck

Mycket bra utbud av mat med bröd och pålägg, kallskuret, kanapéer, sallad, frukt, fruktsallad samt många olika kakor, bakelser, sockerkaka och chokladtårta. Det finns även ett stort dryckesutbud med flera sorters öl från Luxemburg, vin, olika spritsorter samt ett bra utbud av juice, läsk och mineralvatten. I en separat hörna finns två kaffemaskiner med en riktig espressomaskin.

Faciliteter

Bra utbud av tidningar och magasin vid receptionen. Trådlöst internet finns att använda men mot en mindre avgift. För den som vill koppla av finns flera TV-apparater finns i loungen och längst in i hörnet finns massagestolar.

Slutsats

En mycket trevlig och förvånansvärt välförsedd lounge för en så liten flygplats med en snygg interiör, ett stort utbud av mat och dryck och vänlig personal.

1
Populäraste / senaste

  1. gusten den

    Instämmer. Trevlig lounge som dessutom har fin utsikt över runway.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×