Lufthansa Senator Café, München

Lufthansa Senator Café, München Franz Josef Strauss (MUC), Terminal 2 (Schengen)

Intryck

Detta är Lufthansas ursprungliga första klass lounge i München men då den endast har plats för 30 passagerare var det ofta trångt och Lufthansa fick många klagomål. När den nya första klass loungen öppnades i terminal 2 gjordes den gamla första klass loungen om till ett Senator café.

Loungen har fortfarande en kapacitetsbegränsning på 30 passagerare och kommer aldrig bli en ersättare för någon av de ordinarie loungerna. Det är dock en trevlig oas i den annars hektiska terminalen med ett udda men kul upplägg.

Mat och dryck

Då detta är ett café ligger fokus på kaffe, kaffedrinkar, juicer och annat lämpligt tilltugg som muffins, croissanter och färsk frukt. Det finns även små skålar med pastasallad samt yoghurt och müsli på morgonen/förmiddagen. Vid den bemannade baren kan man beställa olika typer av kaffe och te samt veckans smörgåsar och bagels. Det finns även ett litet utbud av vin och spritsorter vid baren.

Faciliteter

Då detta är en liten loungen är faciliteterna begränsade. Tidningar och magasin finns dock i loungen samt gratis trådlöst internet och servicedisken vid entrén som kan hjälpa till med incheckning, ombokningar och serviceärenden.

Loungen saknar både duschar och toaletter. Toaletter finns direkt utanför loungen och duschmöjligheter finns i den vanliga Senator loungen mittemot Senator caféet.

Slutsats

Ett annorlunda men kul upplägg. Den bemannade kaffebaren fixar både intressanta kaffedrinkar och goda tilltugg och interiören är riktigt trevlig.

2
Populäraste / senaste

  1. Dreamliner den

    Min favorit på MUC för frukost efter en långflygning eller för en snabb fika. Alltid bra service och ofta inte så mycket folk.

  2. charlesswe den

    Fick bra intryck av personalen när jag var där. Mysigt ställe.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×