Louis Tavern CIP Lounge, Bangkok, G-piren (central)

Louis Tavern CIP Lounge, Bangkok Suvarnabhumi (BKK), G-piren (vid taxfreeområdet)

Intryck

Louis Tavern driver fem lounger på Bangkok Suvarnabhumi flygplats varav två i G-piren. Denna lounge ligger på våning 3, precis vid shoppingområdet på höger sida när man går mot gaterna i G-piren. Det finns även en avsevärt större Louis Tavern-lounge längre ut i G-piren samt en liten lounge i F-piren, nästan mittemot denna lounge.

Loungen är ganska mörk i sin inredning med bruna fåtöljer, bord och bokhyllor i ljust trä samt detaljer i något marmorliknande material. I huvudloungen med sittgrupper saknas innertak och har istället ventilationen synlig, vilket kanske kan upplevas som hippt, men det känns mest stökigt och ofärdigt.

Mat och dryck

Självserveringsbuffén ligger i ett separat runt rum och i rummet bredvid finner man alla drycker.

Bra utbud av snacks vilket inkluderar olika färdiga smörgåsar, rostbröd med marmelad, flingor med mjölk, färsk frukt, snabbnudlar, soppa, kakor och bakelser.

Även dryckesutbudet täcker in det mesta inklusive öl, vin, ett flertal spritsorter, en maskin med juicer och isté samt kaffemaskin.

Faciliteter

Gratis internet finns i loungen med lösenord på små lappar vid receptionen.  Det finns även ett litet utbud av tidningar.

Slutsats

Ganska mörk lounge med en interiör som kanske är tänkt att vara hipp men som snarare känns stökig och ofärdig. Dock helt okej utbud av mat och dryck.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×