Le Anfore Lounge, Rom Leonardo Da Vinci

Le Anfore Lounge, Rom Leonardo Da Vinci International (FCO)

Intryck

Le Anfore Lounge ligger i satellitpiren på Roms Leonardo da Vinci-flygplatsen, även kallad pir G, och är tillgänglig för passagerare som reser till destinationer utanför Schengen. Loungen används av de flesta utomeuropeiska flygbolag som inte har en egen lounge och är även tillgänglig innehavare av olika kreditkort och loungekort. Loungen ligger i källaren i satellitpiren, granne med Alitalias Giotto Lounge, och nås via trappor eller hiss från transithallen.

Inredningen är förvånansvärt trevlig för att vara en tredjepartslounge belägen i en källare med en färgstark inredning med möbler i starka röda och gula färger och med ett barområde målat i marinblått. Längs med innerväggen i loungen finns en lång ljusvägg med bilder på olika italienska miljöer som skapar en mycket trevlig och behaglig atmosfär. Läggs med ljusväggen finns stolar och bord där man kan sitta ner och äta ordentligt medan övriga loungen består av läderfåtöljer.

Mat och dryck

Till höger efter receptionen finns en bardisk där man kan beställa nybryggt kaffe från en barrista samt olika alkoholhaltiga drycker. Vin finns för självservering och bredvid finns en kyl med ett enkelt utbud av främst juicer och vatten. På ett bord finns färdiga smörgåsar med olika pålägg och på bardisken ett litet utbud croissanter och bakelser. Det är ingen mat man blir mätt på, om man planerar att äta en ordentlig måltid i loungen, men det är bättre än inget.

Faciliteter

Gratis internet erbjuds samt två internetdatorer i ett hörn. I loungen finns även både duschar och toaletter.

Slutsats

En förvånansvärt häftig lounge med en färgstark inredning och läckra ljusväggar föreställande olika italienska miljöer. Inget spektakulärt i mat och dryckesväg men ett acceptabelt utbud för en tredjepartslounge.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×