KLM Crown Lounge, Amsterdam Schiphol (Schengen)

KLM Crown Lounge, Amsterdam Schiphol (AMS), Schengen

Intryck

En trevlig lounge med en mycket snygg och modern design, trevlig personal och bra mat och dryck. Loungen är uppdelad i flera olika områden inriktade på olika ändamål som alla dock har samma genomgående tema med cirkelformade möbler, mattor och bås. En bra flaggskeppslounge för KLM på flygbolagets huvudflygplats.

Mat och dryck

Bra utbud av mat och dryck. På morgonen finns frukostbuffé inklusive varm frukostmat som äggröra och bacon och pannkakor. Övriga tider på dagen erbjuds kallskuret, något varmt (exempelvis pizzabitar), sallad, desserter och snacks.

På dryckesfronten finns vin, mousserande vin, Heineken öl på kran, ett standardutbud av sprit, kaffe, te samt juicer och alkoholfria drycker.

Faciliteter

I loungen finns en TV-hörna och för de som vill arbeta kan man nyttja loungens ”Business corner” med internetdatorer. Dessutom finns gratis trådlöst internet, dagens lösenord hittar man vid receptionen. Det finns även ett fyfsat utbud av dagstidningar.

Slutsats

En trevlig lounge med en snygg och modern design och bra faciliteter. En bra flaggskeppslounge för KLM på flygbolagets huvudflygplats.

3
Populäraste / senaste

  1. jonas c den

    Har blivit rätt många besök dit under senaste tiden. Tycker att det är en bra lounge, med gott om plats och sköna stolar. Även under rusningstid har jag alltid lyckats hitta plats. Matutbudet är också fullt acceptabelt, och de enda nackdelarna jag ser med loungen är avsaknaden av Bailey's, samt den tråkiga utsikten. Förstår inte riktigt varför rökhörnan skulle få den fina utsikten över terminalen. Hade nog varit lämpligare att placera den i ett trångt, mörkt hörn istället… De borde straffa rökare istället för att belöna dem…

  2. gtg den

    Kan tillägga att duschrummen som man kan låna kostnadsfritt i servicedesken i utbyte mot sitt boardingpass är mycket fräscha.

  3. Pho den

    På mat fronten, så kan väl också nämnas att det alltid (åtminstone vad jag sett) brukar finnas varm soppa och bröd att äta.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×