Hugo Junkers Lounge, Düsseldorf

Hugo Junkers Lounge, Düsseldorf International (DUS), International Terminal B

Intryck

Hugo Junkers Lounge ligger i transithallen i terminal B på första våningen, loungen nås med hiss eller trappor direkt till vänster efter säkerhetskontrollen. Loungen används av de flesta flygbolag i Skyteam och One World, fristående flygbolag samt för exempelvis Priority Pass. Reser man med Lufthansa/Star Alliance från terminal A finns det en inglasad gång som kopplar ihop de båda transithallarna och det är alltså möjligt att besöka loungen även i dessa fall utan att behöva passera säkerhetskontroll.

Hugo Junkers Loungen är riktigt trevligt med en modern inredning i mestadels mörkbruna kulörer. Längs med fönstren finns sittgrupper med sköna fåtöljer och med en fin utsikt mot terminal C samt vissa parkeringsplatser vid terminal B. Längre in i loungen finns en restaurangdel där man kan äta ordentligt. Det finns även särskilda arbetsytor.

Mat och dryck

Längst in i hörnet i loungen finns en självserveringsbuffé med mat som varierar beroende på tid på dagen. Vid lunch- och middagstid finns ordentlig mat som kycklingspett och vegetariska grönsaksbollar, övrig tid finns enklare plockmat som bröd med pålägg, yoghurt och croissanter.

Ett stort utbud av drycker finns också med öl, vin, olika spritsorter, alkoholfria drycker, kaffemaskin och te.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet. Bra utbud av tidningar med titlar från de flesta länder vars flygbolag använder loungen. Exempelvis går det att hitta fyra olika finska tidningar, inkl svenskspråkiga Hufvudstadsbladet.

Slutsats

En riktigt trevlig tredjepartslounge med en snygg och behaglig inredning, vänlig personal och ett fullt acceptabelt utbud av mat och dryck.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×