HSBC Club Lounge Istanbul Atatürk Airport

HSBC Club Lounge, Istanbul Atatürk/Yesilköy International (IST)

Intryck

HSBC Club Lounge ligger i internationella terminalen i Istanbul, på första våningen på en balkong ovanför den allmänna transithallen, rakt ovanför food courten. Loungen är i första hand avsedd för HSBC-kunder på Premier-nivå men loungen accepterar även besökare med vissa loungekort.

Loungen består av ett stort rum, halva rummet har mörkbruna fåtöljer och andra halvan stol och bord där man kan sitta och äta ordentligt. Vid ena kortsidan finns självserveringsbuffén och över den en stor och riktigt snygg världskarta med HSBC-loggan i hörnet. Interiören är ljus med en inredning i vitt och beiget och det finns mycket växter i loungen vilket skapar en behaglig atmosfär. I övrigt erbjuder loungen inga faciliteter som sticker ut.

Mat och dryck

Loungen saknar förvisso både varm och ordentlig mat men trots detta är utbudet över förväntan. I buffén finns flera olika typer av smörgåsar, olika typer av bröd, snacks, frukt, samt ett stort utbud av godsaker. Exempelvis finns cheesecake och chokladtårta. Utbudet skulle kunna jämföras med ett bra skandinaviskt café med den enda skillnaden att allt är för självservering och gratis väl man kommit in i loungen.

Dryckesutbudet består av Efes på kran samt ett enklare utbud av vin och olika spritsorter. Dessutom finn olika juicer, läskedryckskran samt kaffemaskin.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet (lösenord finns vid receptionen), standardutbud av tidningar samt flera TV-apparater.

Slutsats

Det mest intressanta är helt klart utbudet av mat och dryck och inte minst godsaker som motsvarar ett bra café i Skandinavien. I övrigt en helt okej loungen, fräscht och modernt, dock utan att erbjuda något utöver det vanliga.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×