Galaktika Business Lounge, Moscow Sheremetyevo

Galaxy Lounge, Moskva Sheremetyevo (SVO), Terminal E

Intryck

Galaktika Lounge (ibland även kallad Galaxy Lounge, vilket är det engelska namnet) ligger i terminal E på Moskva Sheremetyevo flygplats, det går dock även att nå loungen om man flyger från terminal D eller terminal F då samtliga dessa tre terminaler är hopkopplade och det är varken någon säkerhetskontroll eller dokumenkontroll för att röra sig emellan. Loungen används av ett flertal flygbolag och det går även att komma in med olika kreditkort och loungekort.

Loungen ligger aningen undangömd längst in i transithallen med ingången mellan två taxfreebutiker men den är inte svår att finna om man följer skyltarna.

Interiören är både ljus och rymlig med ett mycket stort rum med lädersoffor och läderfåtöljer samt en restaurangdel med stolar och bord. På väggen finns flygplatsens namn Sheremetyevo skrivet på både engelska och ryska och det finns även flera bilder på flygplatsen.

Mat och dryck

I ett av hörnen finns buffédelen med dels en självserveringssektion och dels en bemannad bar. I buffédelen finns två kylskåp med exempelvis olika färdiga smörgåsar, bakverk, ostar, pannkakor, yoghurt och frukt. Vid sidan finns tre kylskåp med öl och olika läskedrycker. Kaffe, te och juicemaskin finns på ett bord bredvid.

Vid den bemannade baren kan man beställa olika alkoholhaltiga drycker som vin och olika spritsorter.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet finns i hela loungen, dock använder man det allmänna nätverket på flygplatsen som för det mesta fungerar fint men som ibland har en tendens att logga ut användaren när man varit inloggad ganska länge.

Längst in i loungen, aningen undanskymt, finns ett business center med arbetsplatser och internetdatorer.

Slutsats

Fräsch och modern lounge, inget revolutionerande i design och faciliteter men inte heller något att klaga över.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×