Eva Air Lounge, Bangkok

Eva Air Lounge, Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Intryck

Eva Air har sedan länge drivit en egen lounge på Bangkoks flygplats, en flygplats som varit viktig för Eva Air och som man använt som mellanlandning på linjerna mellan Taiwan och Europa, bland annat av politiska skäl. I juni 2013 gick Eva Air med i Star Alliance och loungen blev därmed tillgänglig för business class passagerare och guldkortsresenärer i Star Alliance.

Loungen är en av de trevligaste i Bangkok och ett annorlunda inslag bland de övriga Thai-loungerna på flygplatsen. Loungen är ljus och rymlig och interiören mycket modern med bland annat neoneffekter i taket. Loungen är helt avlång och har en bra utsikt mot E och F-pirerna samt den västra landningsbanan.

Mat och dryck

Utbudet av mat och dryck är mycket bra. Vid den långa självserveringsbuffén finns bland annat varm mat och varma snacks, soppa, färdiga smörgåsar, kanapéer, olika godsaker samt en frys med glass.

Dryckesutbudet håller också bra standard med läsk och flera olika juicer, öl och vin, olika spritsorter samt kaffemaskin och te.

Faciliteter

I loungen finns en businesshörna med internetdatorer och det finns även gratis trådlöst internet, lösenordet hämtar man vid receptionen.

Längst in i loungen finns en tyst avdelning med fyra vilorum med massagestolar, ordentligt avskärmade från övriga loungen.

Slutsats

En riktigt bra lounge och ett uppskattat avbrott från alla Thai-lounger på flygplatsen. Snygg interiör, bra mat och dryck, sköna massagestolar och trevlig personal.

1
Populäraste / senaste

  1. Joakim den

    För närvarande (försök till besök 3/12 -14) är denna lounge stängd för renovering.
    Minns inte om det stod något datum för återöppnande, men det såg inte ut som att den skulle öppna på denna sidan årsskiftet.
    I vilket fall ska det bli kul med besök i den nyrenoverade då denna lounge var ganska trevlig och framför allt inte lika full som Thai-loungerna.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×