Emirates Lounge, Singapore Changi

Emirates Lounge, Singapore Changi (SIN), Terminal 1

Intryck

Stor lounge med plats för 180 passagerare, en imponerande storlek med tanke på de få flygningar Emirates har från Singapore. Loungen är uppdelad i en stor sittavdelning, en restaurang med självserveringsbuffé samt ett business center i ett avgränsat rum. Inredningen är densamma som i alla Emirates lounger men loungen i Singapore känns något steril, möjligtvis är det att inredningen skär sig mot den i övrigt ganska slitna terminalen.

Mat och dryck

Mycket bra utbud av mat och dryck inklusive flera sorters varm mat (exempelvis satay, pasta och kycklinggryta), varma snacks (quiche och vårrullar), smörgåsar, soppa, bakelser, desserter och färsk frukt.

Även utbudet av drycker är mycket omfattande. Vid buffén finns en stor självserveringsbar och en liknande bar finns i andra änden av loungen i sittavdelningen. Utbudet är i stort sätt detsamma i de båda barerna. Utbudet inkluderar champagne, öl, vin, flera sorters sprit, olika typer av läsk och färskpressad juice samt kaffe och te.

Faciliteter

Stort business center i ett separat rum med internetdatorer samt ett hyfsat utbud av tidningar och magasin.
Vill man koppla av finns massagestolar i loungen.
Trevlig personal i receptionen som även kan hjälpa till med serviceärenden som incheckning, ombokningar, sittplatsändringar osv.

Slutsats

Stor lounge med en lyxig inredning och ett riktigt bra utbud av mat och dryck. En kombinerad first och business lounge som definitivt känns mer som första klass än business class.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×