Emirates Lounge, Hong Kong

Emirates Lounge, Hong Kong International (HKG)

Intryck

Emirates lounge i Hong Kong ligger på en balkong ovanför den allmänna transithallen och ger känslan av att befinna sig i ett atrium genom det höga taket och det ljus som kommer in i loungen. Traditionell Emirates loungedesign med inredning i beige och mörkbrunt. Bra utbud av mat och dryck. En trevlig detalj är också att personalen i loungen inte bara har till uppgift att plocka av borden och sköta buffén utan också att aktivt prata med passagerarna och försöka skapa en god atmosfär.

Mat och dryck

Loungen har inte riktigt samma omfattande utbud av mat som vissa andra Emirates lounger men håller ändå en bra standard, I självserveringsbuffén finns varm mat, kallskuret samt ost, desserter och tilltugg. Det finns dessutom möjlighet att beställa enklare varma rätter och smörgåsar. Menyer finns på borden och rätterna beställer man direkt av personalen när de passerar. Personalen passerar även regelbundet genom loungen för att ta dryckesbeställningar och erbjuda påfyllning av exempelvis champagne.

Ett bra utbud av drycker med champagne, öl och viner, ett flertal spritsorter samt kaffe, te och olika alkoholfria drycker.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet i loungen. Mycket bra utbud av internationella tidningar och magasin samt flera TV-apparater. Duschar och toaletter finns i loungen.

Receptionen kan hjälpa till med serviceärenden. Även personalen i loungen har till uppgift att hjälpa till med enklare frågor.

Slutsats

Luftig och rymlig lounge med bra utbud av mat och dryck. En kul bonus är loungevärdarna som har till uppgift att socialisera med gästerna.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×