Cathay Pacific First Class Lounge, Manila, Terminal 1

Cathay Pacific First Class Lounge, Manila Ninoy Aquino International (MNL), Terminal 1

Intryck

Cathay Pacifics lounge i Manila ligger i terminal 1 i närheten av gate 2. Loungen består av separata sektioner för business class respektive första klass, rent praktiskt kommer man efter receptionen in i businessloungen och finner direkt till vänster en dörr som leder in i i förstaklassdelen.

Precis som de flesta lounger i Manilas terminal 1 är Cathay Pacifics lounge inget att bli exalterad över. Förstaklassdelen består av ett enkelt rum med en gammal och ganska sliten design med några blåa och vinröda stolar och fåtöljer samt låga bruna bord. Designen är dock något trevligare och behagligare än den ännu tråkigare businessloungen och framförallt är det färre besökare. I hörnet direkt efter ingången finns en självserveringsbuffé.

Mat och dryck

Direkt till vänster efter ingången finns ett hörn med självserveringsbuffén med färdiga smörgåsar, frukt, nötter snacks samt kakor och enkla bakelser.

Dryckesutbudet är ett standard och ganska omärkvärdigt utbud av alkoholfria och alkoholhaltiga dryckern med vin, öl, litet utbud av sprit, juicer och läsk. Önskar man kaffe är det vattenkokare och snabbkaffe som gäller.

Faciliteter

I loungen finns tre internetdatorer samt gratis trådlöst internet (inget lösenord krävs). Det finns även ett litet utbud av tidningar.

Toaletter finns utanför loungen.

Slutsats

En gammal och sliten lounge med ett enkelt utbud av mat och dryck. Dock med tanke på hur trång och sliten terminalen är i övrigt är det fortfarande betydligt bättre än att behöva vänta i den allmänna transithallen.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×