Cathay Pacific First Class Lounge, London Heathrow

Cathay Pacific First Class Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 3

Intryck

Cathay Pacifics lounge på Heathrow är uppdelad i en business lounge och en första klass lounge. Business loungen ligger till höger efter receptionen och första klass loungen till vänster med ingång mittemot receptionsdisken.

Första klass loungen har stora panoramafönster med utmärkt utsikt mot plattan och den södra landningsbanan. Tack vare det naturliga ljus som kommer in i loungen känns den större än den egentligen är. Inredningen påminner mycket om övriga första klass lounger som Cathay Pacific driver, exempelvis första klass loungen The Pier i Hong Kong med möbler i mörkbruna och beigea färger. Möbleringen består av sköna fåtöljer och soffor och längs med fönstren finns ytterligare fåtöljer där man kan sitta och beskåda utsikten.

Mat och dryck

Självserveringsbuffé med enklare varm mat, smörgåsar, grönsaker, färsk frukt samt ett litet utbud av desserter och kakor. Maten är inte på något sätt spektakulär men det går att plocka ihop en fullvärdig måltid.

Utmärkt dryckesutbud med två sorters champagne (bl.a Veuve Cliquot), fyra röda viner, fyra vita viner, öl, olika spritsorter samt alkoholfria drycker, kaffe och te.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet samt internetdatorer. I loungen finns även ett bra utbud av tidningar och magasin samt en TV som mestadels visar nyhetsprogram

Slutsats

En ljus och elegant lounge med fin utsikt över flygplatsen. Utmärkt dryckesutbud med bra champagne och viner samt ett enklare matutbud.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×