Business Club Lounge Belgrade

Business Club, Belgad Nikola Tesla (BEG)

Intryck

Belgrads flygplats har enbart en lounge kallad Business Club som ligger i den internationella transithallen, i närheten av den stora taxfreebutiken mellan gate A4 och A5. Ingången är väl skyltad och inte särskilt svårt att hitta. Loungen är används av samtliga flygbolag som trafikerar Belgrad och är även tillgänglig för passagerare med vissa loungekort.

Loungen är förvånansvärt snygg och modern, särskilt med tanke på den tidvis ganska slitna transithallen. Inredningen går mestadels i vitt med stolar, fåtöljer och buffé/barområdet i svart där det även finns barbord och barstolar. Loungen har även en modern belysning med många spotlights samt flera TV-apparater.

Mat och dryck

I självserveringsbuffén finns olika typer av sallader, potatissallad, något kallskuret (som skinka) samt bröd med pålägg. Det finns även färdiga smörgåsar samt muffins, kakor och croissanter.

Ett ganska stort dryckesutbud finns tillgängligt med flera olika sorters öl, både inhemsk och importerad, vin, samt inte minst ett stort antal spritsorter. I utbudet finns både traditionella sorter som gin och vodka men även en rad inhemska spritsorter och likörer.

I kylskåpet bredvid finns alkoholfria drycker som läsk, juice och vatten. Det finns även te samt en bra kaffemaskin.

Faciliteter

Ett standardutbud av inhemska och utländska tidningar finns att låna och det finns även gratis trådlöst internet (lösenordet står på ett inplastat papper vid alla bord). Det finns även ett flertal TV-apparater och ofta ligger fjärrkontrollen på bordet så man själv kan välja vad man vill se. Toaletter finns i närheten av receptionsdisken.

Loungen används även tidvis som galleri för att visa lokal konst.

Slutsats

Förvånansvärt fräsch och modern lounge, speciellt med tanke på den rätt slitna transithallen precis utanför. Stort utbud av alkoholhaltiga drycker men i övrigt ett ganska enkelt utbud av mat.

2
Populäraste / senaste

  1. sembl den

    Jag med, med tanke på hur resten av flygplatsen ser ut så ärcdet skönt med ett vattenhål som är av bra standard

  2. igorius den

    Aha, det finns fjärrkontroller! Jag blev lite fundersam över filmvalet (en actionrulle) när jag var där ifjol. Instämmer i att loungen är trevlig.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×