Bidvest Premier Lounge, Johannesburg, International Terminal

Bidvest Premier Lounge, Johannesburg O.R Tambo International (JNB), International Terminal

Intryck

Bidvest Premier Lounge är den största tredjepartsloungen på Johannesburg O.R. Tambo Flygplats. Loungen är belägen i den internationella transithallen, en våning ovanför transitområdet. Kommer man från incheckningsområde B ligger ingången direkt till vänster och nås via hiss eller trappor.

Loungen är som sagt ganska stor och är uppdelad i flera olika sektioner med sittgrupper. Inredningen går huvudsakligen i vitt med vinröda och svarta fåtöljer samt med bord och hyllor i mahogny eller mörkbrunt trä. Loungeinteriören är prydlig och välskött men i övrigt ganska mörk och tråkig. Designen är definitivt inte loungens styrka.

Bidvest Premier Lounge används av drygt tio flygbolag och finns även tillgänglig med vissa kreditkort och loungekort. Det går även att betala för tillträde direkt vid receptionen.

Mat och dryck

Även om designen kanske inte är något att jubla över är utbudet av mat och dryck desto bättre. Ett bra utbud av varm mat som under testbesöket inkluderade exempelvis egengjorda hamburgare och kycklingspett med ananas. Dessutom smörgåsar, snacks och godsaker, exempelvis rejäla muffins.

Bredvid buffén finns en bardisk med drycker för självservering. Givetvis flera olika sydafrikanska viner, både rött och vitt, och två stora kylskåp med flera olika ölsorter. Ett litet utbud av spritsorter finns också samt läsk och juicer. Kaffemaskin och tevatten finns på ett separat bord.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet, flera platt-TVs utspridda i loungen samt ett standardutbud av dagstidningar finns som underhållning.

Övriga faciliteter inkluderar rökrum, toaletter och duschar.

Slutsats

Loungen är stor men designen ganska mörk och tråkigt, detta vägs dock upp av ett desto bättre utbud av mat och dryck.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×