Ambassador Transit Lounge, Singapore Changi, Terminal 3

Ambassador Transit Lounge, Singapore Changi (SIN), Terminal 3

Intryck

Ambassador Transit Lounge är egentligen ett samlingsnamn för ett flertal faciliteter som erbjuds för transferpassagerare i terminal 3 på Changiflygplatsen. Loungen ligger i norra delen av transithallen, i närheten av transfertåget till terminal 1, en våning ovanför gaterna.

I loungen finns möjlighet att ta en dusch, få lite vila, använda ett mötesrum, beställa massage och olika kroppsbehandlingar eller bara använda faciliteterna som en traditionell lounge med lite avskildhet och tillgång till en självserveringsbuffé med mat och dryck.

Priserna varierar beroende på hur man vill nyttja faciliteterna. Det går att besöka loungen exempelvis med Priority Pass eller betala för ett loungebesök vid entrén och då får man tillgång till de vanliga loungefaciliteterna, självserveringsbuffén, business centret och trådlöst internet samt möjlighet att ta en dusch. Under dagtid ingår då oftast även 15 minuter nack och ryggmassage. Är man en ”loungebesökare” får man ett klistermärke som ska bäras synligt. Vill man bara ta en dusch eller få ett vilorum utan mat, dryck och tillgång till övriga faciliteter går detta att köpa från en separat prislista.

Inredningen är enkel och börjar på vissa håll bli ganska sliten men är i övrigt välskött och funktionell. Det är ingen lyx att tala om, men den fyller sin funktion. Loungen är uppdelad i olika rum med ett bufférum med bord och stolar, ett arbetsrum med internetdatorer samt två rum med sittgrupper.

Mat och dryck

I restaurangrummet till höger efter receptionen finns en självserveringsbuffé med enklare varm mat, exempelvis kyckling med ris och vårrullar. Dessutom bröd med pålägg och olika söksaker som muffins och någon form av rulltårta. Kaffe, te och olika juicer finns för självservering, all alkohol måste man betala för och köps via loungepersonalen.

Faciliteter

Toaletter och duschar finns i loungen. Tillgång till dusch ingår i ett normalt loungebesök men kan också köpas separat. Det finns även möjlighet att få massage, nagelvård och olika ansiktsbehandlingar.

Internetdatorer och gratis trådlöst internet erbjuds och det finns även mindre mötesrum man kan hyra.

Vilorum för kortare vistelser finns att boka med minsta tid tre timmar, därefter betalar man per timme.

Slutsats

En ganska liten och enkel men funktionell lounge som riktar sig till passagerare med en längre transfer på Changi. Mat, dryck, dusch, internet och vilorum finns att tillgå men utan någon som helst lyx.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×