Air France Lounge, Berlin Tegel

Air France Lounge, Berlin Tegel (TXL)

Intryck

Air France-loungen på Berlin Tegel ligger i centralhallen i huvudterminalen (Terminal A) på våning 2, rakt ovanför British Airways-loungen. Hiss och trappor till loungen finns i närheten av ingången från Terminal D och Terminal E.

Loungen är ganska ljus och känns rymligare än den egentligen är, vilket är en följd av att loungen har stora fönster i nästan alla riktningar. Interiören är traditionell Air France-inredning med stolar i rött, grått och mörkblått med övrig inredning i vitt och beige. Loungen har både sittområden med fåtöljer för avkoppling samt bord och stolar om man vill äta ordentligt eller jobba.

Mat och dryck

Självserveringsbuffén ligger direkt till vänster om receptionen och består av två delar. I matväg finns frallor, frukt, kakor och snacks på ett bord och i kylskåpet bredvid finns yoghurt samt olika ostar. I övrigt saknas något riktigt matnyttigt. I dryckesväg finns olika ölsorter, vitt, rött och mousserande vin, ett litet utbud av spritsorter samt juicer och läsk. Kaffemaskin finns runt hörnet.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet erbjuds, dock med en ganska långsam uppkoppling. Ett hyfsat utbud av tidningar och magasin finns vid ingången samt en TV-apparat längre in i loungen.

Loungen saknar duschar och toaletter, närmsta toalett ligger en våning ner nära Starbucks.

Slutsats

Ljus och prydlig lounge med vänlig personal med acceptabelt utbud av mat och dryck utan att riktigt imponera. Långsamt trådlöst internet är dock en nackdel samt att loungen saknar toaletter.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×