Air Canada Maple Leaf Lounge Paris CDG

Air Canada Maple Leaf Lounge, Paris Charles De Gaulle (CDG)

Intryck

Air Canadas Maple Leaf Lounge i Paris ligger i källaren längst ut i den runda satellitpir som kopplas ihop med den allmänna transithallen genom en inglasad gång. Förutom Star Alliance-passagerare var loungen per februari 2014 dessutom den enda loungen i terminal 2-komlexet som kan besökas med Priority Pass. Loungen kan användas för resenärer som åker från både terminal 2A och terminal 2C eftersom dessa två terminaler har gemensam transithall efter säkerhetskontrollen.

Interiören är något mörk vilket inte minst beror på att loungen ligger i källaren och saknar fönster och därmed naturligt ljus. I övrigt är det en fräsch, modern och mycket välskött lounge med Air Canadas traditionella loungefärger. Loungen är relativt liten och består av ett stort rum som både innehåller restaurangdelen med sittplatser och självserveringsbuffén samt fåtöljer. Ytterligare två mindre rum finns i loungen, ett TV-rum, samt ett tyst rum.

Mat och dryck

Eftersom loungen normalt bara har öppet från tidig morgon fram till lunch återspeglas detta i matutbudet som till en stor del av tiden består av frukostbuffé. Det finns exempelvis flera olika bröd med pålägg, yoghurt, croissanter, bakelser och kakor samt frukt.

Dryckesutbudet består av allehanda drycker som öl och vin, flera olika spritsorter, läsk och juicer, te och en bra kaffemaskin.

Faciliteter

En TV-apparat finns i det avgränsande TV-rummet och det finns ett litet utbud av tidningar. För besökare som vill jobba finns fyra internetdatorer och det finns gratis trådlöst internet i hela loungen. Det finns även två skrivare i loungen.

Slutsats

En snygg och välskött men i övrigt ganska ordinär lounge. Inget att klaga på men heller inget som sticker ut.

1
Populäraste / senaste

  1. Martin Björnström den

    Jag tycker Air Canada är duktiga på lounger, jag gillar verkligen deras nya lounge i Frankfurt som exempel.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×