Aer Lingus lät meddela för några månader sedan att de lanserar AerSpace, en ny upplevelse av premiumresande på korta rutter.

AerSpace-passagerare är garanterade fönster- eller gångplats på första raden med seat block för att ge en rymligare känsla.

Ytterligare fördelar är reserverat utrymme i bagagehyllan ovanför sätet och att kunna anlända mer utvilad med tillgång lounge, prioritetskö (Fst Track) i säkerhetskontrollen och förfriskningar från Aer Lingus meny ombord.

Utformat efter resenärernas behov så är AerSpace något unikt i Europa. Det erbjuder en reseupplevelse för dem som kräver mer utrymme och komfort ombord.

De mest populära destinationerna på korta rutter är London, Paris och Barcelona. I och med att den mest frekventa rutten, den mellan Dublin och London, ger för handen att 25 % av de resande på den linjen besöker den brittiska huvudstaden i affärer.

AerSpace kompletterar Aer Lingus utbud som även omfattar Saver, den billigaste alternativet, Plus och Advantage som tillsammans möter resenärernas individuella behov. AerSpace är tillgängligt för resor sedan den första september 2019. Priset är 129 Euro per sträcka inklusive skatter och avgifter.