LATAM Airlines är i färd med att bygga om inredningen i mer än 200 flygplan – ungefär två tredejdelar av sin globala flotta under de kommande två åren. LATAM byter ut sätena i affärsklass, uppgraderar kabinen i ekonomiklass med LATAM+säten med mer utrymme, dedikerad bagagehylla och nya tjänster som prioirerad ombrodstigning.

Som en del i ett investeringsprogramm omfattande 400 miljoner dollar kommer kabinerna på både lång- och kortdistans linjerna rustas upp. LATAM Airlines Peru blir det första dotterbolaget att ta emot de först ombyggda Boeing 767 och Airbus A20 maskinerna. LATAM Airlines brazil står på tur att i sin tur ta emot ombyggda flygplan de kommande månaderna. LATAMs dotterbolag i Chile, Colombia och Ecuador får sina under de kommande två åren.

De nya kabineran kommer möjliggöra för oss att lansera en upplevelse ombord med fler valmöjligheter, flexibilitet och personalisering för att bättre kunna serva var och en av våra passagerare” enligt Claudia Sender, kundservicechef LATAM Airlines Group.

LATAM_new-businessclass

Vår Premium Business kabin erbjuder en enastående komfort, avskildhet och ett nytt servicekoncept som hjälper passagerarna att nå sin destination utvildade och redo att fortsätta sin resa. Samtidigt så erbjuder vår nya kabin i ekonomiklass mer komfort så väl som fler möjligheter att uppgradera tjänster för att skräddarsy reseupplevelsen.”

En ny upplevelse i Premium Business

LATAMs nya Premium Business kabin kommer gradvis introduceras ombord flygbolagsgruppens långdistans plan Boeing 767 och Boeing 777 samt de nya Boeing 787-9 och Airbus A350-1000 som ska börja levereras.

LATAM_new_businessclass.2

Varje skräddarsydda säte från tillverkaren Thompsonerbjuder mer avskildhet och direkt access till gången och kan konfigureras både för individer och par. Sätet kan lutas 180 grader och utgör då en bädd (fully flat). Det har även det senaste inom underhållningstekniken med en 18 tums skärm från Panasonic. Det är också gott om förvaringsutrymmen.

Som komplement till den nya kabininredningen uppgraderar LATAM tjänsterna kring sin affärsklassprodukt för att säkerställa att passagerarna anländer utvilade. För att möjliggöra denna upplevelse har nya serviceprotokoll för kabinpersonalen tagits fram, måltidsutbudet har gjorts om för att premiera vila och nya sängkläder har tagits fram för att maximera komforten.

Titta gärna på den här filmen om den nya produkten.