Det har bara gått en knapp vecka sedan vi lanserade recensioner skrivna av medlemmar på BusinessClass.se men redan nu har det kommit in ett flertal recensioner av flygningar, hotell och lounger runt om i världen, väl värda några minuter att läsa.

Flyg

Läs exempelvis Dino_81s recension av Austrian Airlines nya business class mellan Bangkok och Wien, Davids recension av den höga servicenivån med Finnair business class Helsingfors-Chongqing, KLCHBOs recension av Qatar Airways Dreamliner i ekonomiklass och Agehalls tur och returresa över dagen Stockholm-Prag med SAS Plus.

Hotell

Läs exempelvis om ABO77s kalashelg på Radisson Blu Plaza Hotel i Helsingfors och missa inte ERHELs recension av Manotel N’vY, Genéve som han kallar ”Ett trevligt designhotell med udda service”. KLCHBO har recenserat Radissons två hotell på Arlanda, Radisson Blu Arlandia och Radisson Blu Skycity medan SEMBL och GDAILY åkt till Berlin. SEMBL recenserar ”Kanske den bästa Executive Loungen i Europa” på Hilton Berlin medan GDAILY berättar om den konstiga rumslayouten på Ellington Hotel.

Lounger

Simon Templar har recenserat Swiss business lounge i Zürich, känd för sina gummibjörnar och Mövenpick. ACERVIN har varit och besökt Singapore Airlines Silverkris lounge på Singapore Changi terminal 3 medan NEMO tagit fram barnasinnet och gjort en kul recension av barnhörnan i SAS loungen på Stockholm Arlanda terminal 5.

Övriga recensioner hittar du på denna sida eller under respektive flyg, hotell eller lounge.

Skriv en recension du också!

Under veckan har vi utökat vår hotelldatabas med bland annat samtliga Scandichotell och Elitehotell i Sverige och våra databaser fortsätter växa för varje vecka som går. Snart kommer du även själv kunna flyg, hotell och lounger du vill skriva ett test om, utöver de databaser vi själva successivt laddar upp.

Läs mer på denna sida hur du skriver en recension.