Kära vänner,

Jag vill ta detta tillfälle att önska er alla en god jul och ett fridfullt nyår. Det här året har varit utan motstycke för reseindustrin och ingen hade kunnat förutspå den skada som COVID-19 har orsakat. Pandemin har förkrossat många familjer runtomkring i världen och mitt hjärta går ut till alla som har på ett sätt eller annat påverkats av pandemin.

Om man ser tillbaka på det gångna året har det varit en oerhört intensiv period för BusinessClass.com, då teamet förbereder den nya sajten inför den officiella lanseringen tidigt nästa år. Vi har finputsat de sista detaljerna till vår banbrytande sökmotor – som gör det möjligt för både privat- och affärsresenärer att snabbt och enkelt hitta de bästa erbjudandena som finns inom premiumflyg och lyxhotell.

Vårt team av skribenter från alla världens hörn har utforskat och sökt efter nya platser, gamla platser i nya perspektiv, flugit i Business och First Class, samt besökt några utav de finaste hotell och resorts inom lyxsegmentet – och noggrant noterat detaljer om deras anläggningar och bekvämligheter. År 2021 – när vi alla kan flyga fritt igen – kommer BusinessClass.com att bli ett värdefullt verktyg som hjälper dig att upptäcka nya destinationer att besöka, de bästa flygbolagen att flyga med och de mest fantastiska hotellen att bo på.

Från oss alla här på BusinessClass.com, vi hoppas att ni får en avslappnande, fredlig och säker jul och önskar er ett framgångsrikt 2021.

Med vänliga hälsningar,

Jason R. Eckhoff – CEO

Raffles Singapore xmas