Den nya loungen ligger i Tom Bradley terminalen (TBIT) och är tillgänglig för passagerare som reser med internationella flyg med Star Alliance från terminalen. Loungen är 1675 kvadratmeter stor har plats för 400 business class och Star Alliance Gold passagerare med en separat del för första klass passagerare. Loungen har ritats av arkitektfirman Gensler och inspirationen har hämtats från Los Angeles 50 och 60-tals tidstypiska arkitektur.

Loungen erbjuder flera olika ytor anpassade för olika ändamål som en stor bar, ett bibliotek, ett business center och ett mediarum. För den som önskar ta en dusch finns åtta duschrum att låna.

Den kanske häftigaste delen av loungen är dock den öppna takterrassen som erbjuder en fantastisk vy mot Hollywood Hills och den norra landningsbanan.

Loungen används av ANA, Asiana, EVA Air, Lufthansa, Singapore Airlines, Swiss, Thai Airways och Turkish Airlines. Air New Zealand använder idag terminal 2 men kommer i mitten av 2014 flytta till Tom Bradley terminalen.

Star Alliance Lounge Los Angeles: Barområdet

Barområdet

Foto: Star Alliance

Star Alliance Lounge Los Angeles: Barområdet

Baren med sittgrupper

Foto: Star Alliance

Star Alliance Loungen i Los Angeles: Utomhusterrassen

Utomhusterrassen

Foto: Star Alliance

Star Alliance Lounge Los Angeles: Utomhusterrassen

Utomhusterrassen

Foto: Star Alliance