Sommarsemestern 2020 står framför dörren, och med det tar redaktörerna på BusinessClass.se också en paus. Vi önskar er en trevlig sommar och ser samtidigt fram emot en spännande höst.

Detta året har blivit helt annorlunda än vad någon kunde förställa sig, med nya regler och restriktioner som präglar vår vardag. Som tur är börjar världen långsamt att öppna upp igen, och till en början är det möjligt att besöka vissa destinationer i Europa. Vi har samlat några bra Business Class erbjudanden till Europa med Lufthansa här.

Efter fem års utveckling närmar vi oss lanseringen av nya BusinessClass.com. Vi ser fram emot att visa vad vi har arbetat med och planerar att starta hösten 2020, givet att världen öppnar upp och det blir möjligt att resa igen. Om du letar efter flygresor i Premium Economy, Business och First Class, samt de bästa hotellen i världen kommer du att älska BusinessClass.com! Vi har utvecklat ett unikt sökverktyg som innehåller våra egna algoritmer för att ta bort allt oönskat brus och se till att du hittar de bästa erbjudandena baserat på dina önskemål. Sökverktyget kombineras med inspirerande artiklar och fantastiska erbjudanden för att ge dig den bästa reseupplevelsen för dina pengar. Vårt populära forum kommer också att fortsätta.

Nya BusinessClass.com blir öppen för alla, men vissa funktioner och innehåll blir endast tillgängliga för registrerade medlemmar. Till exempel kan medlemmar få tillgång till bättre och fler premiumerbjudanden. Medlemskapet är gratis, och man kan även enkelt avregistrera sig. Registrera dig nu, så meddelar vi dig så snart vi lanserar sajten, samtidigt som du inte behöver registrera om dig på nytt. Alla som registrerar sig på BusinessClass.com är dessutom med i tävlingen av tio fantastiska priser av världskända TUMI till ett värde av 20.000,- kronor. Registrera dig här. Du kan öka chanserna att vinna genom dela tävlingen i sociala medier eller via e-post.

CC252168-F87A-44C0-B2D8-A338E24EA486-1-1000x750

Redaktionen önskar dig en riktig trevlig semester. Avslutningsvis vill vi säga, om du längtar efter att få lite luft under dina vingar men inte planerar att flyga i sommar, påminner vi dig om vår artikel med tips om hur du kan återskapa flygupplevelsen hemma.

Glad sommar!