The Private Reserve – den största villa i världen som är byggd helt ute i vattnet – har genomgått en komplett renovering.

Denna spektakulära villa ligger 500 meter från resorthotellet på Maldiverna och kan bara nås med båt, och man tar nu begreppen lyx och avskildhet till helt nya nivåer.

Gili Lakanfushi

Med sina 1700 m2 och tre sovrum är detta lyxiga boende något helt speciellt och en unik privat tillflyktsort för dom som har råd. Läget är optimalt, i en lagun med skimrande azurblått vatten. Designen är präglad av trä och glas, och utsikten ut över Indiska Oceanen är magnifik. Fönster från golv till tak gör det lätt att kunna njuta utsikten och gör också att villan genomströmmas av ljus.

Förbättringarna inkluderar en ny 60 m2 stor privat sötvattenspool med tillhörande solterrass, badpaviljonger som kan ge behövlig skugga och ett bubbelbad, och man har dessutom byggt ett nytt sovrum i förbindelse med en av de två master suites.

Gili Lakanfushi

Steven Philips är hotelldirektör hos Gili Lankanfushi, och han uttalade till pressen: ”Den vackra poolen ger en extra dimension till the Private Reserve och utgör ett alternativ för dom som hellre badar i sötvatten än saltvatten – och dessutom påverkas ju inte poolen av tidvattnet”.

Gili Lakanfushi

Andra förbättringar är också ett nytt bibliotek och kontor med anslutande badrum och stora loungesängar. Ett extra duschrum har installerats vid sidan av gymmet, och så har alla möbler bytts ut i villan. Sedan tidigare finns även spa med sauna, en hemmabiograf och en liten vattenrutschkana.

Som boende i villan får man specialtillredda måltider av sin egen privata kock som skräddarsyr de kulinariska äventyren utifrån områdets lokala råvaror. Man kan också avnjuta sin frukost, lunch eller middag i den unika matsalen högst upp i villan med bländande panoramautsikt.

För dig som vill boka kan nämnas, att The Private Reserve öppnar för gäster igen från den 15 november.