Four Seasons Bangkok har öppnat en lyxig urban oas i Bangkoks kreativa distrikt, med en samling av restauranger i världsklass och ett storslaget urbant hälsocenter.

Det nya Four Seasons hotellet ligger i hjärtat av Bangkoks kreativa distrikt, precis bredvid den storslagna floden Chao Phraya – endast 40 minuter från Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi och nära till vattentaxi.

Hotellet har bland annat 299 rum, restauranger och barer, fantastiska evenemangsutrymmen och ett urbant hälsocenter. Det nya hotellet kännetecknas av sina öppna ytor, trädgårdar och som alltid kommer den oöverträffade, intuitiva servicen från Four Seasons-medarbetare att vara i centrum.

 

De moderna rummen har thailändska inslag och erbjuder ett spa-liknande badrum, samt fönster från golv till tak med fantastiska panoramautsikter utöver floden eller mot innerträdgården.

Four Seasons Bangkok-2

Foto: Four Seasons

Bland boenden kan gäster boka terrace sviterna som med sina rymliga, möblerade terrasser är tillräckligt stora för att anordna privata middagar. Medan två-våningars presidentsviten på över 450 kvadratmeter har ett stort vardagsrum, en egen bar och kök, tre sovrum och en stor terrass med en privat pool – vilket gör att den kan räknas som en av de finare i Bangkok.

Four Seasons Bangkok-3

Foto: Four Seasons

Ett team av experter arbetade tillsammans för att utveckla det banbrytande mat- och dryckesprogrammet. I det stora hela erbjuds det sex restauranger och barer.

Några utav höjdpunkterna i detta sammanhang är den autentiska, kantonesiska restaurangen Yu Ting Yuan som leds av den Michelin-stjärniga kocken Qui Xiaogui, den Comosjön-inspirerade italienska restaurangen Riva del Fiume Ristorante som serverar säsongsbetonade italienska rätter längs terrassen vid floden och den avslappnade franska brasserien Palmier med fokus på fisk och skaldjurs- rätter.

Four Seasons Bangkok-4

Foto: Four Seasons

Hotellets hälsocenter överträffar många utav andra konkurrenter i Bangkok. Urban Wellness Center, som med sina över 2500 kvadratmeter stort område är en oas för välbefinnande. Det finns åtta behandlingsrum och gäster som bokar spa- behandlingar kan njuta av den i exklusiva spa-sviter med privata bad och inomhusträdgårdar.

Utöver detta finns det en butik, frisörsalong, nagelsalong, ett toppmodernt gym och en 30- meter stor swimming pool.

Four Seasons Bangkok-6

Foto: Four Seasons