Årets varmaste vecka och högtryck i forumet: rekord i antal inlägg under ett dygn samtidigt som termometern visade runt 30C. Här är våra forumtips vecka 28.

Har du en stund över i sommarhettan? Klicka på ”dagens inlägg” i menyraden överst och se vad som händer i BusinessClass forumen.

Sommar och semester innebär många spännade reseupplevelser, du som normalt sett inte deltar i diskussionerna är speciellt välkommen att starta din första diskussion eller skriva ett inlägg i pågående diskussioner.

Vi ser också fram emot många spännande recensioner av flyg, hotell och lounger i sommar, här hittar du de senaste medlemsrecensionerna.

– Vilket resmål ska du välja? Vad får jag inte missa? Var ska jag äta fantastiska middagar? BusinessClass medlemmar har varit överallt – ställ en fråga och få bra svar i vårt forum för resmål.

– Vilka biljetter ska jag boka? Ställ en fråga till reseproffsen i vårt forum för flygbiljetter

Sofia skriver om sin 40 årsresa med tjejkompisarna till Istanbul med shopping och middagar.

Johan Pfeifer tar upp förbudet mot att bära med sig oladdad elektronik till USA som precis införts av TSA.

FlyBob har flugit Emirates, Qatar Airways och Cathay Pacific till Asien. Många bilder från flighter och hotell i hans reserapport.

Jonas C flög jorden runt på 14 dagar med hjälp av flygpoäng; följ resan med Turkish Airlines och Eva Air – många bilder och rolig läsning.

Agehall är en av veteranerna på BusinessClass; han har sammanställt sina 10 budord för resenärer.