Zürich flygplats nu ännu bättre!

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Senator, 1 December 2011.

 1. Hejsan,

  Sitter på Hilton Zurich och njuter av en öl i loungen. Kom ner från LHR i eftermiddags, två nya ändringar på flygplatsen:
  ** B-pier öppen från och med idag. Just idag, stängt för PR men testar på tisdag på väg tillbaka till London och kommer med rapport på onsdag.
  ** NYTT! Om man åker LX, hamnar med buss gate vid ankomst så hämtas man i separat buss i affärsklass från och med idag. Om det fanns en HON med i Y idag vet jag inte, man han/hon hade fått åka vanlig buss ;)

  Precis som det skall vara tycker jag!
   
  2 personer gillar detta.
 2. Erik Bernskiöld

  Erik Bernskiöld Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det låter ju bra! :)
   
 3. Tillägga att B-pieren skall hantera icke-Schengen inom Europa. Det kommer finnas en ny LX Business och SEN lounge där som skall testat på tisdag. Då undviker man åka "muuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh" tåget till E-pieren (svårt att förklara om man inte har varit där). :cool:
   
  1 person likes this.
 4. Last edited: 2 December 2011
  1 person likes this.
 5. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Detta låter bra! Flög senast via ZRH i september. Få se nu till våren då det förmodligen blir läge igen.
   
 6. Fredrik

  Fredrik Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Kom till ZRH för första gangen sen januari igar och märkte att man var tvungen att ga igenom taxfreeshopen. Hur länge har det varit sa?

  Säkerhetskontrollen var väldigt smidig i morse och det är skönt att veta att jag slipper passera security pa vägen hem igen bara för att jag passerar ZRH. Apropa tycker jag att TSA och BAA borde skicka sin säkerhetskontrollpersonal till ZRH för att lära sig hur man behandlar passagerare.
   
 7. Idag har jag hunnit med ett besök till SEN loungen. Jag har inte varit och tittat på FTL/Business loungen, jag sitter här nu i SEN loungen.

  Fräsch och ljust beskriver loungen. Det finns en mat ö med sallad, varmrätter, lite mackor. En fin bar med sprit och vin mot väggen. Samma färger, team, och stolar som andra loungen. Ganska tyst med få avgångar från denna delen av flygplatsen nu.

  En mycket bra loungen som kommer vistas mera. En liten detalj: det finns åtta bra arbetsplatser där man sitter bekvämt och arbetar i en fin, minimalistisk stil. Tyvärr så minimalistiskt att man inte har lagt dit el :( Det vill säga: jobba bekvämt och ladda dator utgår. Mellan fåtöljerna finns det uttag, men inte här. Det kommenterade jag till personalen. Men, helheten är mycket positiv!

  004.jpg

  005.jpg

  006.jpg

  007.jpg
   
 8. vicce

  vicce Medlem

  Ort:
  GBG/Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Kul att flygplatsen är bättre än förut.

  CNN kör en reklamfilm om Zürich flygplats.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×