Vilket Starwood hotell i Paris för en weekend - Le Méridien Etoile?

Diskussion i 'Starwood & Preferred Guest' startad av Martin Björnström, 26 Maj 2015.

 1. Jag ska sova en natt i Paris nästa söndag. Anländer från Doha på Qatar Airways och har egentligen inte så höga krav, skulle kunna sova på CDG faktiskt men kanske lite synd att missa en vårkväll i Paris?

  Någon som testat Le Méridien Etoile? Är det värt att köra något av dom dyrare hotellen?

  Skärmklipp 2015-05-26 20.00.48.png
   
 2. Jag bodde på Etoile för någon vecka sen, helt ok hotell med riktigt trevligt läge och gångavstånd till det mesta och tuben utanför hotellet. Fick ingen uppgradering pga konferans men fick gratis drinkar istället i baren.
   
  Martin Björnström gillar detta.
 3. Perfekt. Då blir det nog ett besök nästa söndag!
   
  sembl gillar detta.
 4. Det återkommande problemet - vad ska man välja. Är det verkligen motiverat med ett "deluxe room" när dom inte tydligt förklarar fördelen? Vad får jag i slutändan som SPG Gold?

  Skärmavbild 2015-05-27 kl. 14.00.25.jpg
   
 5. Självklart är det ännu mer komplicerat. Observera att frukost och Wifi ingår i paketet men att det inte framgår jättetydligt - eller hur?

  Skärmavbild 2015-05-27 kl. 14.05.15.jpg
   
 6. Jag fick ett Deluxe Room och det dög fint så jag misstänker att jag hade fått ett Urban som SPG. Om tanken är att bara sova och dra så finns det ingen anledning att köra annat än billigaste. Du har ett shopping mall precis utanför och hur mycket kafeer som serverar "frulle" utanför hotellet så jag skulle inte köra med frukost. I Lobbyn finns det en kafevagn på morgonen där man kan köpa enklare frukost och "finkaffe"
   
  Martin Björnström gillar detta.
 7. Jag sitter i mitt Deluxe rum nu. Hotellet är väldigt stort och lite opersonligt. Frukosten var trevligare än väntat, full service hela vägen och helt ok utbud. Fick min Financial Times och Cappucino - då är jag ofta nöjd.

  Väldigt smidigt att ta sig till CDG flygplatsen, Air France bussarna går utanför dörren och tar <1 timme för €17. Min buss går om 20 minuter så jag ska snart börja packa ihop mina grejer...
   
  sembl gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×