Senaste nytt

Vilket hotell rekommenderas på Mauritius för honeymoon?

Robban1890

Ny medlem
Som rubriken lyder. Vi tänker åka kring februari, har flyg redan klart men vill nu hitta drömboendet. Har kikat runt på prisjämförelse sidorna men har svårt att hitta "det". Så nu prövar jag här!
 

wenne87

Medlem
Som rubriken lyder. Vi tänker åka kring februari, har flyg redan klart men vill nu hitta drömboendet. Har kikat runt på prisjämförelse sidorna men har svårt att hitta "det". Så nu prövar jag här!
Kam bara tala för vänner som gillade InterContinental.

Har själv bott på Long beach, och det är klart, ett bra rum där och det blir perfekt!
 

Karlan

Medlem
Vi var på Lux le Morne för vårt lilla bröllop med familjerna. Var nöjda, fin strand och lugnt. Kayak, vindsurfing, tennis mm ingår. Vi hade all inclusive eftersom det inte direkt var nära till nåt annat. Då ingick även minibaren och all alkohol. Middagen kunde man välja mellan ett par olika ställen, eftersom vi var rätt många så tog vi oftast buffén. Är inget större fan av bufféer men denna var väldigt bra men saknade kanske det lilla extra för toppbetyg. Väldigt fina rum med dusch utomhus, kommer inte ihåg om dessa var standard eller om vi bokade nån klass högre.
 

rlager

Medlem
Four Seasons eller St Regis. FS är ännu bättre men dyrare. Select collection har bra avtalspriser på St Regis.
 

Treo

Medlem
Vi har bott på två Beachcomber-hotell med familjen, Le Canonnier och Victoria, och varit helnöjda.
Både buffé och a la carte av hög kvalitet, vi hade halvpension och husets vin/öl var överkomligt.

För en smekmånad skulle jag fundera på Shandrani, all-inclusive inklusive vin/öl och från kl 18 champagne.
 

rvarttinen

Medlem
Någon som bott på någon av Constance resorter på Mauritius? De verkar bra, men har själva inte haft möjlighet att prova än ....
 

Lipstick

Medlem
Har bott 4 gånger på Belle Mare Plage, senast ca 5 år sedan. När jag steg av taxin och tog trapporna upp till receptionen för första gången trodde jag kommit till paradiset! Ganska stor resort med mycket vänlig personal. Rena moderna rum, stor trädgård. Flera restauranger, jättegod mat, mix av franskt-kreolskt kök. Junior svit hade en balkong med soffa för härligt häng före middagen. Hotellet hade ett eget dykcentrum och närmaste revet är bara någon minut från stranden. Vattenskidåkning kostade inget extra. Hotellet ligger på den östra sidan av ön om jag minns rätt så det var rätt blåsigt vilket kan vara en fördel när det är varmt. Spa var ganska dyr. Hotellet har en golfbana och personalen kör dig gladeligen dit med en golfbil. I alla fall frukost och middag kunde ätas på golfbanans restaurang. Men det var som sagt 5 år sedan jag var där sist.
 
Toppen