Vilket Hilton hotell rekommenderas i New York?

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Maja, 7 Oktober 2015.

 1. fcx

  fcx Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det där var rejält prispressat, ja.
   
 2. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag bokade Hilton Financial District i San Francisco för under 100$ natten för några veckor sedan, gjorde bokningen några dagar i förväg när jag noterade att priserna droppat och avbokade IC Mark Hopkins som var bokat till dubbla priset.
   
  Million Miler, Maja, jumbooze och 2 andra gillar detta.
 3. @mika och @Berglund tack för tipset men jag klantade till mig och glömde boka av The Renwick och sen blev kalendern klar för tisdagen och jag behövde behålla The Renwick och boka av The Bernic. Vi får se nästa månad.
   
 4. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Om man ska ha 6 nätter i New York (Manhattan) med familjen, 2 + 2 (12+14 år) skulle ni generellt säga att Hilton är en bra kedja att satsa på? Eller är det mer inriktat mot affärs-resenärer? Det finns ju gott om andra hotell att uppdaga och just därför, pga. mängden hotell, kan det vara skönt att avgränsa sökningen lite.

  Har ingen status på nån kedja, kan känna att över 300$ per natt skulle vara dyrt. Resan är först i höst (v44) så det är gott om tid att fundera..
   
 5. RollingStone

  RollingStone Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Om jag inte hade status och inte satsade mot att få status så skulle jag inte låsa mig mot bara en kedja. Då skulle jag hellre leta efter prisvärda hotell med bra recensioner här på forumet och andra siter som hotels.se och tripadvisor.
   
  Million Miler gillar detta.
 6. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hilton har ju några riktigt fina kampanjer nu, och dessutom några bra properties i NYC som är långt ifrån träig business-typ av Scandic modell (Waldorf Astoria tänker jag på i första hand).

  Men $300/natt är nog en norm du får förlika dig med för vettiga hotell i NYC. Känner du dig våghalsig så finns alltid bra hotell via Hoteltonight som dock endast kan bokas någon dag i förväg) kanske inte det bästa alternativet för en fmailj. Något som jag gillar skarpt för NYC dock är AirBnb!
   
 7. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Klokt så. Fastnat lite för HGI west 35th efter att ha läst här och andra omdömen så det är inte omöjligt att vi hamnar på Hilton ändå. 6 nätter är ju trots allt ändå en start OM jag nu skulle gå in och köra deras program. Men det är ju inte så att det saknas hotell på Manhattan att leta bland i övrigt ;)
   
  RollingStone gillar detta.
 8. Berglund

  Berglund Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  011430121 och Fredde18 gillar detta.
 9. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack, tänker mig att sociala ytor kommer upplevas på "byn", hotellet ska vara en fräsch, bra placerad sovplats, så det är lugnt! Ska absolut kika på det.
   
 10. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Körde en snabb sök på HGI 35th och på deras hemsida blev priset ca 2200$ (ca 18500kr) för sex nätter, 30/10-5/11 2 vuxna och 2 som är 12 + 14 år. Utsikt mot Empire som val. Kollade samma på booking.com och samma rum kostar där ca 12900kr! Tycker mig se att samma skatter och avgifter finns med men nåt känns tokigt, med så stor prisskillnad. Kan det vara frukost som spökar? hittar inget tillägg eller möjlighet att varken välja eller välja bort det vid bokning hos Hilton, på booking är det definitivt inte med.

  Stämmer detta tar jag gärna booking denna gång, fixar frukost på annan plats, även om jag annars helst bokar direkt mot hotell/flygbolag enligt "agehalls budord".
   
  Last edited: 20 Januari 2021

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×