Vilken lounge ska jag välja när jag reser med British Airways från London Heathrow ?

Diskussion i 'Lounger' startad av ryds, 21 November 2014.

 1. ryds

  ryds Medlem

  Vi åker i club world och ankommer 09.00 Heathrow och sedan vidare till BKK 14.55. Så har några timmar på Heathrow, Tips att göra i några timmar på Heathrow. Läste något om SPA och vilken Lounge är att rekommendera ? Har endast EBS.
   
 2. JensE

  JensE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Gå mot loungecomplexet i South (Där spa finns) direkt och signa upp er. Oftast är det fullbokat så ha inte för stora förhoppningar.
  Ytterligare en trappa upp finns Galleries Club som är Businessclass loungen.
   
 3. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Galleries South (två rulltrappor upp) Ricken är bara att du kommer överge Eurobonus och gå över till British Airways när du varit inne där, lite skillnad från SAS-lounderna om man säger så...
   
  Tommy gillar detta.
 4. Erik TL

  Erik TL Medlem

  Land:
  Norge Norge
  Jeg var på Galleries south for noen uker siden og den er bra men det var veldig fullt. Hvis flighten til BKK går fra B pir kan loungen der være ett alternativ. Den er litt mindre pax der så jeg synes atmosfæren var bedre. Men det skal sies at det er noen år siden jeg besøkte den.
   
 5. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
  De gånger jag har åkt med British Airways till BKK har det varit Gate A10 som är en bussgate
   
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  Har du sex timmar på Heathrow hinner du utan svårighet besöka båda British Airways-loungerna (Galleries North och Galleries South) och jämföra. Med sex timmar (som är rätt långt tid i någon lounge) hinner du för övrigt in till centrala London för en kopp kaffe om du tar Heathrow Express.
   
  Erik TL gillar detta.
 7. Treo

  Treo Medlem

  Tar man höjd för immigration och potentiellt strul med resande (räkna med en timme för att komma bara till Paddington) och sedan återresa + säkerhetskontroll som ibland inte riktigt lever upp till begreppet Fast Track skulle jag nog inte satsa på en (väldigt dyr) kopp kaffe i City, även om det låter sig göras. 1-2 timmar i stan kan du räkna med
  Elemis Spa och deras gratis behandlingar är inte så mycket att skriva hem om, men har man aldrig provat kan det vara värt att försöka få en tid. Snabbt till South Galleries-komplexet och försök boka tid i så fall!
  Sedan skulle jag slå läger i Galleries Club South, äta frukost-brunch (sover själv oftast på morgonflyg), strosa runt i butikerna och när tiden är anständig försöka fånga någon ur personalen i loungen för att få lite champagne serverad :) Går flyget från B eller C-terminalen kan det vara värt att ta sig till loungen i Terminal B som oftast är lite lugnare, men det vet man samma dag - ibland bara någon-några timmar före
   
 8. ryds

  ryds Medlem

  Tack för alla svar och tips :). Blir nog att försöka få sig en behandling och sedan hänga i Galleries Club South. Champagnen är inte framme ? Måste man fråga efter den ?
   
 9. doc

  doc Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, man måste fråga efter champagnen i Galleries Club.
   
 10. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Är det verkligen champagne? Jag frågade förra gången och fick svaret att det var mousserande.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×