Vart ska vi bo i London? Behöver två dubbelrum med barnsäng

Diskussion i 'Hotell' startad av Teddulin, 12 Mars 2013.

 1. Teddulin

  Teddulin Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag är värdelös på London, har bott på Le Meredien Piccadilly en gång och det var väl helt okey, uppskattade framför allt läget då jag har för mig det var nära till det mesta. Nu planerar jag ett Londonbesök 24-27/5 (3 nätter), tänkte ta med sambon och hennes mor och syster samt våran son som då börjar närma sig halvåret. Jag tänkte att vi skulle åka British Airways Business som ju än så länge går att få till ett kanonpris. Flyget har jag alltså koll på, men vart ska vi bo?? Vi behöver 2 dubbelrum (barnsäng i det ena). Det totala hotellpriset får gärna ligga under 20000 SEK. Läget på hotellet ska helst vara "mitt i smeten". Helgen kommer gå ut på shopping, sightseeing och några trevliga restaurangbesök. Det är inte viktigt för min del att tjäna poäng på hotellet, men skulle det gå att få Eurobonuspoäng så vore det självklart kul.
  Sen undrar jag även om någon kan rekomendera något proffsigt "taxi-företag" som går att förhandsboka från och till LHR, det får gärna vara av det något mer exklusivare slaget ( 4 vuxna + 1 barn).

  Tack!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×