011430121
Medlem
Om man äter likadan kost varannan månad så är det nog ingen risk för skörbjugg.Jag flög CPH-PVG i maj och i juli ARN-ORD var det identisk meny.. jag frågade cabin crew och hon sa att de byter meny var tredje månad. .
Om man äter likadan kost varannan månad så är det nog ingen risk för skörbjugg.Jag flög CPH-PVG i maj och i juli ARN-ORD var det identisk meny.. jag frågade cabin crew och hon sa att de byter meny var tredje månad. .
Jag tror inte det uppskattas av medpassagerarna om man skiter i huvudrätten, inte ens om man bara skiter i sin egna huvudrätt. I och för sig kan man ju ta med sig maten in på toaletten och skita i den där. Dock så måste ju CC ta hand om det senare och då blir de (om möjligt) ännu mer arga än normalt.Skit bara i huvudrätten
Om det är kalorier ni är ute efter finns det i ÖL
Det var ju just det sjörövarna gjorde... Det gick inte så bra.Om man äter likadan kost varannan månad så är det nog ingen risk för skörbjugg.
Varför har folk sånna krav på variation? Undrar jag som jobbar med menyplaneringOm man äter likadan kost varannan månad så är det nog ingen risk för skörbjugg.
Säg det till dom som gör tio ben i veckan med SK inrikes och intra-Europa...Varför har folk sånna krav på variation? Undrar jag som jobbar med menyplanering
För att man vill äta någonting nytt ibland? Tråkigt med samma meny, vilket tyvärr är hyfsat vanligt i Sverige. Alternativt att man har hundrarätter och inte kan laga någon.Varför har folk sånna krav på variation? Undrar jag som jobbar med menyplanering
10 Pollarrullar i veckan, och här är det minst två alternativ per flygning, ingen klagar nog på det, eller?Säg det till dom som gör tio ben i veckan med SK inrikes och intra-Europa...
Och vi äter oftast samma frukost hemma varje dag? Jag är bara nyfiken på varför folk vill ha olika mat om dom flyger Sas Business ett par ggr/år.10 Pollarrullar i veckan, och här är det minst två alternativ per flygning, ingen klagar nog på det, eller?
På Söderstadion var det väl enbart koktkorv i över 30 år?
När du säger det minns jag faktiskt sent 90-tal då det fanns ambulerande försäljare av renskavspita på läktaren. Det var en stor succé men togs av outgrundlig anledning bort.10 Pollarrullar i veckan, och här är det minst två alternativ per flygning, ingen klagar nog på det, eller?
På Söderstadion var det väl enbart koktkorv i över 30 år?
Variation förnöjer. Jag är också en sådan märklig typ som inte alltid besöker samma restaurang, inte alltid tar samma väg till tåget m m. Att testa nya grejer är nog en av kryddorna i livet.Och vi äter oftast samma frukost hemma varje dag? Jag är bara nyfiken på varför folk vill ha olika mat om dom flyger Sas Business ett par ggr/år.