Var bo i Miami + tips?

Diskussion i 'Hotell' startad av lilydock, 12 Augusti 2018.

 1. segra

  segra Medlem

  Ort:
  Skåne
  Land:
  Sverige Sverige
  Lite OT......Har bott på ett antal ställen i Miami och nu senast på W Miami Beach. Måste säga att det mesta är prisat långt
  över vad det är värt. W var bra men inte i närheten så bra som det kostade.
   
 2. Vi anländer till om någon vecka och väljer då att bo på följande hotel i några nätter. Double suite 4 adults, 3000kr natten.

  GRAND BEACH HOTEL SURFSIDE (FL) - omdömen och prisjämförelse - TripAdvisor
   
  Samosaguas gillar detta.
 3. Wyll

  Wyll Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  jag har bott på Dream Hotel South Beach. Det va riktigt nice men kanske har några år på nacken nu. Trevlig pool på taket samt stolar på stranden.
  Margaritaville, hollywood beachresort är ett annat som är norr över, även detta riktigt nice. Det är nog ca 3 år gammal skulle jag tro. Där är helt klart lugnare än närmre South beach.
   
 4. Juraj

  Juraj Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag besökte Miami för fem år sedan och spenderade merparten av tiden på Miami Beach. Mitt intryck var att det var ett misstag och att Miami var trevligare och mer intressant än Miami Beach. Om tre veckor ska jag dit igen och planerar tillbringa dagarna i Miami med eventuellt ett kort besök till Miami Beach.

  Det var en spontanbokning till ett bra pris under Friends and family kampanjen förra maj, men med misstaget att jag inte kollade upp hotellpriserna när jag bokade flygbiljetterna. Nu verkar 200 USD duga enbart för en natt på flygplatsmotell :-(. Sedan är dagens dollarkurs inte heller någon höjdare. Det som dock tröstar mig är flyget dit kommer ge förnyat guldkort för mig och första guldkortet någonsin för min fru!
   
  Last edited: 22 Februari 2019
  Gerad88 och Mattias Holmén gillar detta.
 5. ericwg

  ericwg Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Vart i miami tänkte ni bo då?
   
 6. Juraj

  Juraj Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bra fråga. Håller på med att leta nu. Det lutar åt något nära flygplatsen för vi planerar i princip bara sova på hotellet så det känns inte värt att pröjsa mycket. Och vi kommer ha hyrbil. Men det hjälper tyvärr inte dig, då vi verkar planera helt olika resor (strand och pool för er, uppleva staden för oss). För fem år sedan besökte vi Fort Lauderdale och där var fokus på strand och pool, så det kanske kan vara ett alternativ för er (har dock inte kollat hotellpriser där nu).
   
 7. Patrik

  Patrik Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Resturangstips: Miami | Yardbird
  Yardbird, southern cooking, inte så nyttigt direkt, men otroligt bra service när vi vi var där och har hört andra som är nöjda efter sina besök.
   
  Mattias Holmén gillar detta.
 8. Thornado

  Thornado Medlem

  Då är vi nog i Miami ungefär samtidigt då. Jag flyger 14-17 mars, och även jag bokade detta på F&F förra året.
  Det var ju lite plågsamt när jag satte mig förra veckan för att försöka boka hotell, men det slutade med att jag bokade Albion South Beach och använde två "gratisnätter" (som inte täckte hela värdet för två av nätterna där, men men) från hotels.com. Den är avbokningsbar, så kollar fortfarande runt efter bättre deals, men känns svårt.
  Jag kommer inte ha hyrbil, så då känns Miami Beach i någon mening mer rätt då det är enkelt att promenera omkring där till allt och sen kan man ta en Uber/Lyft om man vill downtown.
   
 9. Jag är i Miami 11-18 mars. Varav 16-17:e i key west. Kanske ses? :)
   
 10. Juraj

  Juraj Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, har man ingen hyrbil så känns Miami Beach som en vettig bas. Eller downtown om man som mig redan upplevde Miami Beach och vill nu istället fokusera på Miami.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×