Vad är det galnaste du har varit med om på en flight?

Diskussion i 'Övrigt' startad av Flyer, 2 Mars 2015.

 1. Unis

  Unis Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  För 3-4 år sen flög jag Aeroflot SVO-ULN. Gaten låg precis brevid en bar där en mongolsk militär satt och drack lite mer än vad han borde ha gjort. Väl på flyget så blev han så pass stökig och högljudd att han hindrade andra passagerare från att kunna sova. Så, vad gjorde då kabinpersonalen åt problemet... Serverade honom stora mängder sprit så att han somnade! Kändes som en ganska rysk lösning på problemet.
   
  Thomasn, Martin Andersson, chazzie och 5 andra gillar detta.
 2. Kanske det märkligaste jag varit med är nog när vi står på flygplatsen i Curacao med @Traveller och @Senator och vi inte lyckas hitta flyg till Bonaire då allt är slutsålt.

  1 1/2 senare har vi chartrat vårat eget plan och påväg för att köpa cyklop på Bonaire.
   
 3. SAS404

  SAS404 Medlem

  Ett MD-80 fullt med tokiga medlemmar från BC...
   
 4. NotRyan

  NotRyan Medlem

  Just det har jag varit med om på¨en SAS-flight BKK-CPH, då hann vi starta och komma upp i luften, sedan upptäckte dom att det inte gick att få in noshjulet.... Det blev ett dyrt förbiseende då vi blev tvungen att cirkla över Siambukten en bra stund och dumpa bränsle för att komma ner i vikt innan vi kunde gå ner i BKK igen....
   
 5. Aurora

  Aurora Guest

  methamfetamin-overdose, ukult....
   
 6. Thomas_Malmö

  Thomas_Malmö Medlem

  En inrikes resa i Kina för 10 år sedan där majoriteten aldrig hade flugit tidigare... Flygvärdinnan fick lägga större delen av sin tid på att hålla ordning i klassrummet.. Underhållande för mig, jobbigt för personalen. Tålamodet började försvinna när folk inte satte sig ner när vi skulle landa...
   
 7. Bibinski

  Bibinski Medlem

  Hur i hela världen kom du på planet ? ;)
   
  johan_fbg gillar detta.
 8. Kastrup

  Kastrup Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Som bekant gick Newark och Washington avgångarna från Kastrup på två sammanhängande gater med avgångstid samtidigt. Ca 30 min in i flighten upptäcks att två pax är på fel maskin, men passagerantalet stämde på Newark-avgången ändå.
   
 9. m10

  m10 Medlem

  Ort:
  Tokyo
  ARN-PEK med Air China för… 15(?) år sedan. En kvinna runt de 50 rusar runt halvskrikande i väldigt begränsad beklädnad; underbyxor och tillhörande överdel. Visade sig senare att hon gravt flygrädd och hade försökt lösa det med sprit och något lugnande. Vilken – uppenbarligen – resulterat i motsatt effekt och istället framkallat en spännande psykos-ish.
   
 10. HON-II

  HON-II Medlem

  En nattflygning JFK-ARN på nittio-talet när DL hade tagit över efter Pan Am. Ett svenskt par satt i business, drack väldigt friskt och var högljudda. Så småningom började de bråka och säga riktigt elaka saker till varandra. Det hela slutade med att kvinnan satte sig bredvid en annan passagerare som flög ensam, och de började dricka och konversera. Jag somnade konstigt nog trots allt liv i kabinen, men vaknade av en massa skrik och skrän. Det visade sig att kvinnan hade låst in sig på toaletten med sin nya bekantskap medan personalen och pojkvännen stod utanför och bultade på dören och skrek att de skulle komma ut. När dörren öppnades blev det ett slagsmål mellan kvinnans båda beundrare. FAs kunde sära på de båda slagskämparna som utmattat till slut somnade. Framme i Arlanda väntade polisen. Detta är den stökigaste flygning jag någonsin upplevt.

  Nästa flygning är en kinesisk inrikesflygning Changchun (CGQ) - SHA (Hongqiao) på mitten av åttio-talet (när de flesta fortfarande gick runt i blå uniformer, och nästan alla cyklade i Beijing och Shanghai). Flyget var överbokat. Många hade vid gaten mutat sig in i planet trots att det var fullt. Det slutade med att det fanns passagerare som hade ståplatser. De satte sig helt sonika i mittgången av det gamla ryska planet. Det hela förgylldes av att någon passagerare hade med sig på planet ett antal gäss i burar, och de förde ett herrans liv. Planet startade ändå...
   
  Last edited: 3 Mars 2015
  GillBates, palmen, AntonL och 25 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×