USA inkl Alaska

Diskussion i 'Reserapporter' startad av hoss, 27 December 2014.

 1. hoss

  hoss Medlem

  Ort:
  Kopparberg
  Land:
  Sverige Sverige
  Har varit ute på en liten semestertur i november 2014 som startade i Austin, kanonstad! Flög sen Dallas-Anchorage via Seattle. Första sträckan American Airlines First Class. Bra utrymme, bra service och mat men stolen var inte särskilt bekväm. Fortsatte med Alaska Airlines i economy, hyggligt benutrymme och fräscht plan. Samma sak ner till Los Angeles, fräscha plan och på sträckan Portland-LAX, mycket bekväma stolar i First. Alaska var intressant men tämligen glesbefolkat utanför Anchorage-regionen. Åkte Richardson Highway, en sträcka på ca 25 mil, och mötte två älgar och fyra bilar. Var upp till Fairbanks ett par dagar och sen Denali Highway ner mot Anchorage. Besökte även Seward vid kusten. Fantastisk natur nästan överallt men som kanske gör sig bättre sommartid. Har nu besökt/rest i 48 stater, får se om jag klämmer dom två sista någon gång i framtiden (Hawaii och South Dakota).
   
  Gus och Matsson gillar detta.
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Alaska är visserligen underbart på sommaren, men det är på vintern man upplever det på riktigt. Nu har de ju en usel vinter i år, så jag vet inte riktigt hur pass "på riktigt" det blir, men jag vill iaf åka tillbaka en vinter.
   
 3. OliT

  OliT Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag var i Seward på vårkanten, när turismsäsongen var i startgroparna. Åkte bland annat på en glaciärtur (vi såg späckhuggare!). Rätt ruggigt väder, men trevligt folk. Stammisbaren "Pit bar" utanför stadskärnan - där man får ha öppet längre - rekommenderas starkt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×