Senaste nytt

Uppror bland Pandionmedlemmar ?!

Gnopps

Medlem
Trist när seriösa tidningar använder ord som "Lyxklubb". Skulle tro att flertalet pandion snarare reser obekväma morgnar och inte alls alltid i affärsklas.
 

Concorde

Founding Member
Ni glömmer en sak; det enda massmedia är ute efter är rubriker och att sälja lösnummer/sidvisningar. Genom att skriva Lyxklubb skapas förväntningar och skeva föreställningar bland den stora massan. Dom flesta här vet att Pandion är ingen lyxklubb. Det är en befängd beskrivning.

Tyvärr finns det nog ingen seriös tidning kvar i Sverige.
 
I tidningarna låter det som Pandion vore en konservativ mycket exklusiv engelsk country club med tidigare statsministrar och stora företagsledare som medlemmar.
 

Mr.C

Medlem
I tidningarna låter det som Pandion vore en konservativ mycket exklusiv engelsk country club med tidigare statsministrar och stora företagsledare som medlemmar.

Ibland låter det ju så här inne också :confused:

Alla borde vara EBB :rolleyes: ! ingen ska ha det bättre än någon annan... flyg 10ggr i veckan men att få något för det, Nu sitter Barbro och Erik som flyger Charter på sommaren har aldrig hört talas om status på flygbolag, de sitter nu och är jätteupprörda över att man inte får Champagne på Vings resa till Kanarieöarna. Blir kvällens snackis runt matborden!

Sverige i ett nötskal, att vinkla fram orättvisor och stegar som man har jobbat / flugit ganska mycket och hårt för!
Denna skara som är pandion kanske inte betalar alla resor själv, men genom pandion/guld status så knyter man till sig dessa kunder även när dessa ska resa privat. Trist att det ska slängas ut i media på detta sätt.
 

Dr. Miles

Expert
Journalisterna inkl. på Aftonbladet har i alla fall inte skrivit att brevet var skickad av Janne Carlzon.
(Jag hoppas att de gör lite research på källor/faktak innan de publicerar artiklar.)
 

Traveller

Medlem
I alla brancher så får vissa bättre service eller förmåner. Det gäller ju från bensinmacken till bilaffären. Större kund, väldigt trevlig kund, återkommande kund, igenkännd kund har bättre service.. Så fungerar ju samhället och det är naturligt. Om inte relationen fungerar finns det inte heller någon business mellan två parter. Enkelt!
 

Concorde

Founding Member
Tidningarna spelar på jantelag och avundsjuka. Förhoppningsvis är det många som ser igenom detta.
Tyvärr kommer fortfarande många tycka att dessa Pandions är det värsta som finns och att dom har det så bra etc...
 
Concorde-det budskapet blir extra starkt när artiklarna säger att G. Persson, Svanberg, Trechcow, Wallenberg familjen, tidigare Volvochefer är medlemmar i den exklusiva Pandion klubben.

MOL(CEO Ryanair) hävdar ju jämt att all publicitet är bra publicitet.
Tror ni SAS kan lyckas få ut någon bra publicitet till den breda allmänheten(Svensson) i just detta ärende?
Kan det hela på något märkligt vis leda till något positivt för nuvarande Pandion medlemmar?
 
Last edited:

Bwan

Medlem
Schysst av dom förresten, att blanda in offentliga personer som Göran Persson och Carl-Henric Svanberg som förmodligen inte sagt ett knyst om saken. Den som ögnar förbi artikeln snabbt får nu uppfattningen av att dessa människor kräver mer skumpa medans SAS i princip varslar.

Svenska tidningar :rolleyes:
 
Toppen