Uppgraderad på Marriott

Diskussion i 'Marriott International & Rewards' startad av henrik l, 13 April 2012.

 1. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Får väcka lite liv i min Marriott-tråd. Lyckades ju bli guldmedlem i år tack vare "roll over nights" och det gav utdelning direkt. När jag checkade in på Marriott Courtyard i Hong Kong i onsdags fick jag meddelande om att jag blivit uppgraderad, vilket innebär att något större rum, samt utsikt mot Victoria Harbor. I och för sig hade jag fått rådet av JacobGBG att maila innan efter som jag stannar 15 nätter. Gjorde detta och upplyste även vänligt att jag spenderat minst 30 nätter per år hos dem under de senaste åren.

  På guldnivån ingår även frukost, dom är lite otydliga med vilka av deras varumärken det gäller på, plus att dom bjuder på cocktails och lite småvarmt i loungen 18-20 på vardagar. Visserligen är Guldboosten bara 25%, jämfört med 20% på silvernivån, men frukost och lounge uppväger detta.
   
  1 person likes this.
 2. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Min erfarenhet säger att du alltid får frukost i loungen och ifall de inte har någon lounge så får du frukost i matsalen. Vill du hellre äta i matsalen när loungefrukost erbjuds finns det risk att du får betala. På Courtyard har jag aldrig blivit nekad loungeaccess där den funnits även om det inte står att den är garanterad.

  På t.ex Courtyard får du formellt inte frukost om den inte finns tillgänglig i loungen men jag har aldrig livit nekad frukost där nere ifall loungen av någon anledning inte kunnat servera. När Courtyard inte har lounge får du således inte frukost men det varierar väl lite mellan plats och plats skulle jag tro men räkna inte med det. Jag fick t.ex rabatterad frukost på Courtyard Ginza medans jag fick gratis på Courtyard Kungsholmen och ingen frukost på Courtyard Brussels.

  Vet inte om de värderar guld och platinum olika, ovan gäller som platinum med hemsidan gör inga skillnader på denna förmån.

  Det som jag saknar på Marriott.com är en flagga ifall hotellet har lounge eller inte så man slipper surfa runt och leta.
   
 3. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Föresten borde cocktails och småvarmt gälla sju dagar i veckan. Tiderna varierar lite på olika ställen men alltid två timmar mat men ibland ytterligare ett par timmar cocktails/vin/öl. Kolla vid incheckning så du inte råkar missa en halvtimme... ;)
   
 4. tourist

  tourist Medlem

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×