Uppgradera United flight

Diskussion i 'Star Alliance' startad av fly4fun, 10 December 2012.

 1. fly4fun

  fly4fun Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag ska flyga från Chicago (ORD) till Sao Paulo (GRU) den 17 januari 2013 och vill helst flyga i Business. Har kollat runt lite men det billigaste jag hittat kostar ca 34.000 SEK, vilket jag tycker är för mycket

  Men jag såg att man kan uppgradera en economy biljetter med sin SAS poäng http://www.sas.se/eurobonus/anvand-poang/Uppgradering/Uppgradering-/

  Hur fungerar det. Om jag bokar en biljett med United i Y eller B klass och fyller i formuläret på SAS hemsida, hur stor är chansen att uppgraderingen går genom? Är det ytterst begränsat antal platser, eller så länge det finns platser lediga i Business? När får man reda på om man blev uppgraderad?
   
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är begränsat antal platser. Kolla i ExpertFlyer hur det ser ut med upgrade/award-stolar på flighten du tittar på innan du bokar något i Y/B då dessa bokningsklasser brukar vara riktigt dyra.

  När du uppgraderar med EuroBonus-poäng så får du fylla i ett gigantiskt formulär på SAS hemsida. Därefter får du veta exakt poängkostnad (om det finns plats vill säga) och när du godkänner kostnaden får du direkt ett Upgrade Certificate som motsvarar ett kvitto på transaktionen. Strax därefter brukar det sedan komma nya biljetter.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×