Upp till 8 lediga awardplatser i SAS Business Class till Beijing

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Thornado, 27 Juli 2016.

 1. Thornado

  Thornado Medlem

  Godmorgon.

  Jag har sedan tidigare bokat en resa med EuroBonus-poäng åt mina föräldrar samt syster för att hälsa på mig i Kina i oktober. De reser dit olika datum, men alla åker hem 24 okt i år. Hade bokat in mina föräldrar i business class båda vägarna, men eftersom det givetvis inte gick att hitta tre lediga platser där så fick min syster åka Plus på vägen hem. Hursomhelst så la jag ändå in en alert i ExpertFlyer om det skulle dyka upp nån mer ledig plats i business class på hemresan och i morse hade jag fått mail om att tillgänglighet hade öppnats upp, så nu har jag bokat om min syster så hon också får åka business hem.

  Nu till poängen med detta inlägg - när jag gick till sas.se för att kolla att det verkligen fanns platser även där så fick jag följande:

  gotpek.png

  Det finns alltså 8 lediga awardplatser i business class på en avgång (7 nu då jag bokat en), och detta på en avgång då jag redan tidigare hade bokat 2 businessawards. Som man kan se så fanns det även 6 platser på CPH-PEK 20 okt och 5 platser 19 okt.

  Så här god tillgänglighet måste väl ändå vara extremt ovanlig? Har inte sökt för att se om liknande finns på andra datum, men kan kanske vara värt att ta en titt om man planerar en resa.
   
  Kalle Flygare, Gus, Kevinator och 2 andra gillar detta.
 2. BAS

  BAS Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Blev sugen på att boka hela familjen, 5 pers för 300000p (+ en 2-4-1 kupong) till Beijing i business blir nog svårt att hitta igen.
   
  Gus gillar detta.
 3. Jag minns att SAS hade bra tillgänglighet i Busienss class på Stockholm-Hong Kong linjen när de började att släppa awardplatserna.
   
  Gus gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×