Tripit + Hotels.com = problem

Diskussion i 'Hotell' startad av Vattenspindelmannen, 8 Februari 2012.

 1. Tripit lyckas inte lägga in mina hotels.com-bokningar utan de läggs som "unfiled". Enligt Tripits hemsida supportar de data från hotels.com men inga av mina bokningar lyckas Tripit tolka.Jag har bara forwardat de bokningsbekräftelser som man får direkt efter bokning på hotels.com. Några tips?
   
 2. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Bokar du via den svenska portalen? Deras bokningsbekräftelser kan ge Tripit lite huvudvärk. Det ska däremot gå fint om du kör via den internationella/amerikanska.
   
 3. njohansson

  njohansson Medlem

  SocialAdept är rätt på det med den svenska sajten, haft samma erfarenhet. Det ska dock gå att få sin bekräftelse utmailad på engelska. Jag minns inte exakt hur man gör, brukar ge sig när man bokar, men tror det var att du går in på en av deras engelska sajter, plockar upp din bokning (genom bokningsreferns eller logga in om du har inloggning) och därefter väljer att skicka ut mailbekräftelse igen, då kommer den på engelska eftersom du är på engelsk sajt.
   
 4. Jag provade att logga in på den engelska sajten men får fortfarande bokningsbekräftelserna på svenska via email. Får trixa lite till, det här ska gå på nåt sätt!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×