Trick-it tråd (endast för experter)

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av stewigriffin, 11 Mars 2012.

 1. Jag tror att jag har förstått ditt budskap, så behöver du inte skicka PM till mig. Tack för din omtanke. :)
   
 2. tomle

  tomle Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  @JacobGBG:
  Den där var väldigt lättknäckt. Tycker dessutom inte att du ska posta dumps som du fått av andra, jag skickade den till dig i förtroende på FT... Om du nu nödvändigtvis ska posta andras dumps så kan du väl i alla fall nämna vem du fått den av.
  Du skriver själv att dumps stängs när de kommer ut, varför då posta en här och förstöra för en annan som faktiskt har kommit på den?

  Vi får väl se hur lång tid det tar tills det hålet är stängt, hoppas att någon mod kan plocka bort informationen från tråden.
  Ni andra som läst tråden, vänligen sprid inte.

  /mannen
   
  Last edited: 5 Juni 2012
 3. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Din dump? Jag kan erkänna att jag hörde den från dig först men det tog ytterst lite ansträngning att upptäcka att den redan fanns ute på ett FLERTAL tyska bloggar. Jag skulle gärna vilja tro att du upptäckt den i ett vakuum. Om så är fallet ber jag om ursäkt men den har funnits väl tillgängligt på internet ett bra tag så min post till denna förhållandevis smala, högentusiastiska publik på BC.se kommer att göra marginell skillnad för dess överlevnad. Med tanke på det allmänt svala intresset här så skulle nog ytterst få ens tänkt mer på ovanstående post om inte du kommit in här med hårda ord och krav på moderator-ingrepp.

  Anledningen att jag tog just denna dump istället för betydligt kortare/billigare alternativ med samma carrier är för att den är just förhållandevis dyr och låg-procentande. Låt oss inte glömma att jag faktiskt erbjöd dig något i gengäld dessutom så vi talar inte om allmosor här.

  EDIT: Lite mer research visar att denna dump vart ute i offentligheten i över ett år och är fortfarande aktiv, så nej jag kan inte ta på något sett se hur BC.se skulle stjälpa detta.
   
  Last edited: 5 Juni 2012
 4. tomle

  tomle Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tror du att jag hade reagerat så här om jag hade vetat att den fanns ute flera bloggar? Jag har ägnat många timmar åt att leta på ITA för att hitta t.ex. denna. Om den nu skulle försvinna så kan jag väl inte anklaga dig för det nu när jag vet att den finns ute på bloggar. Angående det du erbjöd så var det väl inte mycket att hänga i julgranen direkt "det fanns diverse flight på XX i Cathay Pacific som fungerade som dump på *A" jämfört med att få en färdig 3x av mig.

  Problemet är att det inte handlar endast om en 3x, det är ett exempel på ett kryphål som är öppet. Jag tror inte att flygbolagen blockar endast detta flyg om de ändrar systemen, då försvinner snarare möjligheten att dumpa den carriern med den carriern.

  Det är tyvärr sådant här som gör just trick it-trådar till så ogästvänliga, ingen vill dela med sig eftersom man uppenbarligen inte kan lite på att de inte läcker ut.

  Jag tänker inte säga mer om den saken nu, hoppas att tråden har lärt sig en läxa, det har i alla fall jag.
   
 5. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Mmm, jag är ingen moderator på forumet men som trådstartare ber jag er att hålla er lugnare.
  Alla tricks finns ute där och vill inte man att det ska läcka ut då får man nog låta bli att dela med sig. Att ge något bort och be att inte sprida är som att ge en klubba till en 3 åring på måndag och be om att äta på lördag, tro mig det funkar inte :D
   
 6. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Att du inte upplever att jag gjorde rätt för mig är en sak, du kunde bara ha frågat efter mer detaljer.

  Jag har väldigt svårt att förstå allvaret. Jag hittar helt öppna publiceringar om denna dump på flertalet bloggar/forum som tidigast från September 2010. Den har sannolikt nyttjats hundratals ggr, att BC.se skulle göra till eller från där...
   
 7. johan_fbg

  johan_fbg Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Hur gick det, fungerar dumpen fortfarande?

  Är ganska ny när det kommer till FD/trick-it/etc men har sakta börjat förstå hur det fungerar, bland annat tack vare FT-tråden.
   
 8. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Om den gör det så är det i verkligt begränsad regi.

  På sistone så har trickandet varit lite avslaget på FT av anledningen att Alitalia har bjudit på oerhört många öppna mål med generösa OJs som dumpas sig själv i stil med €300 för C1-Peking osv.
   
 9. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  €300? Var det inte snarare €100? Eller var det en C-version?
   
 10. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag höftade, det har vart så många med AZ på senare tid att jag inte har koll. Jag har blivit så bortskämd att om ett trick har origin/return längre söder ut än FRA så står jag över.
   
  3 personer gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×