Tips på bra hotell i Dubai

Diskussion i 'Hotell' startad av Christian Hallqvist, 22 Februari 2012.

 1. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Har just en fråga om loungen: hur är den? Går den att jämföra med Level5 på Grosvenor House? Ser att LM har en liknande trevlig service med transport till och från DXB för den som bokar ett rum med access till Royal Club. Påminner lite om hur GH ordnat det (har ju samma samma ägare).
   
 2. Per N

  Per N Medlem

  Ort:
  Gävle
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet inte om loungen på LM stack ut något men tyvärr var det ramadan vid båda tillfällena vi bodde på LM respektive GH så dom kanske inte visade sig från sin bästa sida. På Grosvenor kom vi dessutom precis innan dom stängde serveringen. Det är nog sannolikt att Grosvenor är att föredra beträffande loungen
   
  rvarttinen gillar detta.
 3. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ok, tack för infon. Jo, GH är 'outstanding', var lite nyfiken på LM - om det skulle kunna vara ett alternativ.
   
 4. BOTL

  BOTL Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Vilket hotell rekommenderar ni för en barnfamilj (med en 3åring). En stor pool anpassat till barn (lite skugga) eller vattenland känns spontant som bra och inte hutlösa priser på dryck. Tänk resa dit sep 21.
   
  Last edited: 18 November 2020
 5. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Fick intrycket att just Le Royal Meridien Beach Resort & Spa är rätt familjevänligt med flera pooler, restauranger och med tillgång till Grosvenor House (liten buss går i skytteltrafik mellan hotellen med samma ägare) i närheten. Hotellet, resorten, har även tillgång till stranden.
  Det finns ytterligare ett Le Meridien med strand i närheten: 5-Star Hotels in Dubai | Le Méridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina ... vet dock inget om det hotellet. Kanske någon annan har mer info?
  Vidare, så finns det ett antal hotell i andra kedjor som kanske tilltalar, tänkte närmast på Jumeirah Al Qasr | Palatial Dubai Beach Hotel | Jumeirah
  En jätteanläggning med strand och en hel del annat. Har inte så mycket att berätta om just den då vi bara varit där på middag (Pierchic). Någon annan kanske vet mer?
   
  BOTL gillar detta.
 6. BOTL

  BOTL Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Den brunchen vi var på Al Qasr var magisk....rekommenderas för alla som inte testat.
   
  rvarttinen gillar detta.
 7. LarsCph

  LarsCph Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej - jeg boede her Dubai All Inclusive Beach Resorts | JA Palm Tree Court i marts 2017 med min datter i en uge. Det var super dejligt der og meget børnevenligt og udmærket mad. Jeg skrev til dem og fik en rigtig god pris inkl all-inclusive, det var super til en uges varme get-away for far og datter mens moren var på dykker live-aboard i Maldiverne.

  Det er dog en bid væk fra Dubai centrum, så lidt efter hvad i vil lave kan det være en ulempe. Med en 3 årig er det begrænset hvor meget de får ud af de store vandland syntes jeg, der er tit begrænsing på højde og de skal kunne svømme. Der er flere pools, dejligt store værelser og lav bebeyggelse som jeg syntes er hyggeligt. De har også (mange) påfugle på området som jeres 3-årige helt sikkert vil syntes er fine! Det ligger tæt på Legoland Dubai og har shuttle service derud. Min datter var 6 år da vi rejste derned og syntes jo i den alder at Legoland var fantastisk :)
   
  BOTL, Delayed och 011430121 gillar detta.
 8. Titleisttorsken

  Titleisttorsken Ny medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bumpar tråden. Tänkte åka till Dubai över jul och nyår 2021/2022 och har kikat i denna tråden på de olika Marriott som rekommenderas - men det verkar inte vara möjligt att boka. Är det för att det är fullbokat eller för att de inte har släppt dessa datum än?

  Har ni några övriga rekommendationer? Har även kikat på Accor (Sofitel) men även det verkar vara fullbokat över nyår. Även kikat på JA Palm Tree men det är eventuellt lite över vår budget (beroende på om vi väljer All-inclusive eller inte). Vi kommer vara 2 vuxna och ett barn på 1,5år vid tillfället :).

  Edit: Hur är Radisson i Dubai?
   
  Last edited: 1 Januari 2021
 9. Autonom

  Autonom Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Kuriosa, Qasr betyder slott.
   
 10. LarsCph

  LarsCph Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Tip: Prøv eventuelt at skrive en mail til dem - da jeg bookede var det faktisk en lidt bedre pris end via web siden, jeg tror jeg fik rabat på all-inclusive prisen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×