Senaste nytt

Tips på att göra i Honolulu under drygt 8 timmar?

NotRyan

Medlem
Hej vänner!

Läget är följande: Jag kommer att ankomma Honolulu från Los Angeles kl. 12.52 på eftermiddagen och åka vidare på kvällen 21.32 till Phoenix!

Finns det några tips på vad man kan/skall göra i Honolulu under det stoppet, några must-do?

Tack på förhand för alla kreativa tips :)

Mvh
/NotRyan
 

fcx

Medlem
Vill minnas att loungerna inte är mycket att ha där.

Man måste givetvis ner på Waikiki beach och doppa fötterna i Stilla havet. Sen kan man gå på McDonalds och ta en ananasburgare om man gillar sånt :)
 

AABack2ARN

Medlem
Pearl Harbor skulle jag nog föreslå i detta scenario. Jag har för mig att man numer måste boka biljetter för att komma ut på Arizona. Läs mer på deras hemsida. USS Missouri ligger även där och har visningar. Utställningarna är mycket bra (om än ganska amerikanska!).

Om det inte faller herrn på läppen föreslår jag Waikiki och en tidig middag.

Tänk på att säkerhetsköerna på flygplatsen kan vara ganska långa inför alla nattflyg som ska hem till fastlandet. Senast jag var där fanns ingen fast track utan enbart "TSA Pre". Alla andra fick samsas i samma kö.
 

Totopez

Medlem
Får instämma med de andra. Pearl Harbor är din grej. Jag är ju historienörd (gymnasielärare i historia), men resten av familjen tyckte att det var en av resans höjdpunkter.

Waikiki kan man ha och mista, men en shave ice någonstans är trevligt...
 

Gus

Medlem
Jag hade bokat en privat surflektion på Waikiki. Bland det läckraste jag gjort, att surfa med skyskraporna i bakgrunden. :)
 
Toppen