Tips på 5* hotell i San Francisco och Los Angeles

Diskussion i 'Hotell' startad av Akt, 24 Augusti 2014.

 1. Akt

  Akt Medlem

  Hej!

  Skall åka iväg med frun i början på april till SFO och hem från LA men hotell återstår att boka, kan ju vara kul att ta tag i det nu sommarsemestern är slut.

  Då jag inte tidigare besökt någon av städerna tar jag gärna emot tips på trevliga hotell. Min smärtgräns brukar ligga runt 500 dollar per natt samtidigt som jag föredrar 5*.
   
 2. Börling

  Börling Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej, jag vet inte om du skall bila mellan SFO & LA, om du gör det och tar Pacific Highway 101 så finns det ett underbart litet ställe ca 25 mil från SFO airport som ligger i Big sur. Stället heter Lucia Lodge och är ett litet stughotell utefter havet. Lucia Lodge .:. Big Sur, California
  Jag och hustrun bodde där en natt i deras honeymoon cottage. Inte 5 stjärnor på boendet men bra men miljön och utsikten!!!
  Men vill du ha det där 5stjärniga så kan jag starkt rekommendera Post Ranch inn som ligger ca 22 mil från SFO airport. Ett riktigt juste hotel med priser därefter. Big Sur Hotels | Post Ranch Inn | Carmel Luxury Resort
  Ett annat trevligt hotel är Madonna Inn i St Louis Obispo ligger i princip mitt emellan SFO & LAX. Du får inte vara rädd för kitch men hotellet är grymt och restaurangen kanon. Madonna Inn - Landmark resort hotel on California's Central Coast
  Lycka till Börling
   
 3. flybob

  flybob Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Är du medlem i något bonusprogram där du helst skulle vilja att nätterna hamnar? Några preferenser på vart hotellet skall ligga? Närhet till X eller Y? Hur många nätter handlar det om?

  Jag har provat W och Palace (Luxury Collection) i San Francisco och båda var helt okej. W är som vanligt annorlunda och "nattklubbigt" i lobbybaren. Palace väldigt klassiskt.
  Vill du ha mer lyx så ligger St. Regis mellan dessa hotell, där har jag dock inte bott. Läget för samtliga är dock bra enl. mig, men föredrar man att bo vid Fisherman's Wharf, så är det kanske inte riktigt rätt.

  Samtliga är del av SPG (Starwood Preferred Guest)
  San Francisco Luxury Hotel | The Palace Hotel, San Francisco
  Luxury San Francisco Hotel | W San Francisco Hotel
  Luxury San Francisco Hotel | The St. Regis San Francisco Hotel
   
 4. Christiansson

  Christiansson Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  The Mark Hopkins (Intercontinental) på Nob Hill i San Francisco är rätt bra, med en något turistig bar högst upp. Kul detalj är att det är med i Need for Speed och Bullit. Ta in där, hyr en mustang convertible och kör ned till LA. Och missa inte Napa om ni gillar vin, tar en timme ungefär från Mark Hopkins. Vinerna är larvigt dyra men omgivningarna och många av gårdarna är fantastiskt vackra - Mondavi, Duckhorn, Joe Phelphs etc. Rätt ok att glida runt nedcabbat och prova vin, helt anban känsla än i Europa. Varken bättre eller sämre bara väldigt annorlunda.
   
 5. Akt

  Akt Medlem

  Jag var lite knapphändig med informationen tror jag.

  Angående program, nej jag samlar inte direkt på något ställe. Brukar gilla mindre kedjor eller fristående hotell, vet inte varför men jag har upplevt stämningen mysigare på dessa. Jag och frun hade nog tänkt oss att bo inne i San Francisco
   
 6. bstark

  bstark Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Tycker helt klart att Nikko i SF var mycket bra värde för pengarna. Bra läge och tillhör inte någon av de stora kedjorna.
   
 7. rstenelo

  rstenelo Guest

 8. RolfC

  RolfC Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Marriott Marquis i San Francisco är trevligt och ligger bra till. Fin utsikt från de högre våningarna och trevlig bar på våning 39. Inomhuspool finns.
   
 9. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag brukar bo på Westin St. Francis på Union Square. Priserna är väldigt mäss-känsliga dock, så samma rum kan gå för $140 en vecka och $570 nästa.
   
 10. flybob

  flybob Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Har precis avslutat en natt på St. Regis i San Francisco nu. Mycket trevligt.

  20140830_191704.jpg 20140830_192258.jpg
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×