Tillgång bonusbiljetter Stockholm-Bangkok med Thai?

Diskussion i 'Star Alliance' startad av fly4fun, 29 December 2011.

 1. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det verkar lättare nu sedan nya linjen till Phuket har tillkommit. Jag lyckades få två biljetter i C klass över julen 2012. Nerresa via Phuket och hem via dagflyg från BKK direkt ARN.
   
 2. andersl

  andersl Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Har under ett par veckors tid försökt boka en Eurobonus business award från ARN till CGK i början av Augusti, där snabbaste vägen är ARN-BKK-CGK med Thai. ANA och Awardtravlr visar tillgänglighet 2,3 och 4 augusti, men när jag pratar med Eurobonus så kommer ARN-BKK upp som waitlist och efter ett par dagar så tar Thai bort bokningen. Har bett dom kolla alla andra vägar till BKK som jag kommer på, via FRA, MUC, ZRH, CDG osv, men alla Thai flighter visar waitlist. Och även här visar ANA och Awardtravlr tillgänglighet. Någon som har råkat ut för det ? Och går det isåfall att komma runt på något sätt?? Har även kollat att åka via SIN på de flighter där SG flyger 777-200 (CPH, BCN mfl) men där finns bara economy i dagsläget. Tacksam om någon har några bra tips
   
 3. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  LifeMiles verkar funka bra för TG Awards :cool: Jag hittar iaf i F longhaul när jag tittar
   
 4. andersl

  andersl Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Men är dom bokningsbara? Jag hittar massor av tillgänglighet i ANA och Awardtrvlr på TG, men problemet är att det inte går att boka dom via EuroBonus. :(
   
 5. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Ska förtydliga här, jag sökte bara på FRA-BKK, (EJ ARN-BKK som tråden handlar om men A380*G undrade om TG generellt i #14 ), i LifeMiles eget bokningssystem så jag antar att de då ska gå att boka där...
   
 6. andersl

  andersl Medlem

  Ort:
  Stockholm
  FRA-BKK och MUC-BKK, ZRH-BKK mfl är också tillgängliga i i ANA och Awardtrvlr, men när EuroBonus försöker boka så blir det bara waitlist.
   
 7. NotRyan

  NotRyan Medlem

  US-agenten sa åt mig när jag bokade senast att TG vill ha ett dygn på sig innan biljettering, så jag fick vänta ett dygn efter sista ändringen (TG) till dess att dom validerat. Kan det vara det?

  Mvh
  /NotRyan
   
 8. andersl

  andersl Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Tyvärr inte, efter 2 dygn vart jag kontaktad av EuroBonus agenten som meddelade att TG cancellerat hela bokningen, även returresan där jag lyckats hitta plats CGK-BKK-CPH-ARN :(. Mvh Anders
   
 9. Mikael

  Mikael Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  När jag bokade TG via USDM för ett par veckor sedan var det inga problem (behövde inte heller vänta ett dygn på biljettering), så det verkar vara väldigt olika.
   
 10. NotRyan

  NotRyan Medlem

  Säkert något då som dom har fått instruktioner om att dom skall skicka till TG men som inte är tvingande i systemen, sedan vet vi hur konsistent det är bland US-agenter att följa instruktioner. HUACA :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×